NieuwsbriefSchrijf je hier in


Testimonials

testimonials

Testimonials – Wat anderen zeggen

 

Ingrid Bennink – ww.ingridbennink.nl
Ik wil je bedanken voor de waardevolle inzichten, de concrete tips en jouw enthousiasme waarmee je deze challenge vormgegeven hebt. Jouw passie voor marketing straalt er van af.
Hartelijke groet, Ingrid Bennink.

Pieter Van de Ven – Groeps kantoor
Ik denk dat je met het werkboek, de video’s en deze groep (alhoewel Facebook niet mijn ding is) wel hebt bewezen dat je de Expert status verdient. Keep up the good job!

Marian Kouw – MIY ANNA
Juliette , heel fijn om met marketing bezig te zijn op deze manier via deze Challenge . Hele duidelijke video’s Dankje wel.

Fleur Veldkamp – www.mamasliefste.nl & www.bakfietssale.nl
De adviezen van Juliette waren ook zeer waardevol en gaven me de bevestiging goed op weg te zijn en toch ook het via een ander invalshoek nogmaals te bekijken.

Melanie Koorevaar – http://www.thebuttonfactory.nl
Het was leerzaam en toepasbaar in het dagelijkse bedrijfsleven. Het heeft mij uitgedaagd om mijn aanpak nog eens goed onder de loep te nemen en met laagdrempelige tactieken die direct toepasbaar zijn. Marketing is ook een beetje psychologie, weten hoe je mensen kan raken. Top!

Arno Zweers – hippepatronen.nl
Enige tijd geleden kwam ik een bericht tegen over een marketing challenge. Met een open mind en niet al te veel verwachtingen van een gratis online challenge besloot ik mee te doen.
Ik was en ben aangenaam verrast, Juliette voerde je 10 dagen mee langs de basis van marketing middels uitleg, video’s, doe-opdrachten en bovenal liet ze je zelf nadenken over je eigen business door middel van kernbegrippen die je moest vertalen naar je eigen praktijk.
Bij dit alles schroomde ze de interactie totaal niet. Ze was dagelijks te vinden in de besloten Facebook groep om aanmoedigingen en aanvullende tips en adviezen te geven. Ze is duidelijk de expert en heeft een mooi marketing instrument gevonden. Ze past overduidelijk haar strategieën zelf ook toe, daar hou ik van. Als ik ooit een marketeer nodig heb, zal ik zeker aan haar denken (wederkerigheid)