NieuwsbriefSchrijf je hier in


Workshop Marketing Actieplan 2017!
Speciaal voor #ZZP #MKB

Ben jij ook zo toe aan een goede 2e helft van dit jaar?
Met Focus en Doelen? Groei? En meer Omzet en Klanten?
Dat je nu eens  serieus opschrijft wat je doelen voor dit najaar zijn?
Om daar gericht aan te gaan werken met je marketing?

Neem dan zeker deze stap: het opstellen van een praktische en gedegen basis marketing actieplan. Want dit geeft je de beste succesvolle zakelijke start die jij maar aan deze 2e helft van het jaar kunt geven!

UITNODIGING

Kom jouw  (2e helft) marketing actieplan met mij en andere ondernemers opstellen. Ik zorg voor de juiste uitleg, checklists, werkbladen, tips, een kopje  koffie of thee en lunch. En jij gaat met een praktisch en waterdicht actieplan naar huis!

klein-racket-online-succes-2017

Wat ga je doen?

Je gaat kort kijken naar je lange termijn marketing ofwel je strategie. Je strategie is altijd je startpunt. Daarna kijk je naar de 1ste helft van 2017 (en de jaren daarvoor) om ervan te leren. Een volgende stap is het opstellen van je doelen voor het najaar van 2017. Aan deze doelen, koppel je dan je marketing. Zo kies je welke marketingmiddelen je gaat gebruiken en welke marketingacties je gaat inplannen. Dit alles verwerk je in een basis actiekalender waarvoor je van mij een template krijgt. Je zult zien dat als je met dit template gaat werken, het je veel rust, focus en omzet en klanten oplevert!

En, no worries, ik help je natuurlijk met iedere stap. Ik vertel wat je echt aan je marketing moet doen (het kan overweldigend lijken, I know) en ik verklap je wat anno 2017 lucratief werkt.

BONUS
* De 2 G’s!

1) Geld
2) Groei
Ik leg je alles uit over de 2 essentiële G’s. Werk je hier al mee?  Deze zijn o zoo belangrijk!!

Dit ga jij o.a. vaststellen

 • Jouw doelen voor de rest van 2017
 • Wat je aanbod daarbij is ofwel hoe je jouw geld gaat verdienen
 • Met welke marketingmiddelen je dit gaat doen
 • Welke marketingacties je hierbij plant
 • Welke marketing anno 2017 het beste voor jouw business werkt
 • Jouw blauwdruk voor zakelijk succes, je basis Marketing Actieplan voor 2017!

Voor wie?

Dit komt voor jou op een goed moment als je ambitieus bent en nu echt eens naar een next level wilt! Of je nu net gestart bent of al langer bezig bent, ondernemer bent of een baan hebt. MKB of ZZP. Als je maar gedreven bent om van de 2e helft van dit jaar een succes te maken!

 • Donderdag 24 augustus as. – de inschrijving is inmiddels gesloten
 • Kleine groep van 20 ondernemers
 • Dit is geen ‘toetsen-workshop’, natuurlijk kun je er al je vragen stellen, maar er is geen uitgebreide uitleg over techniek
 • Gratis kopje thee, koffie of water
 • Gratis broodlunch
 • Inloop 9.55 uur
 • Start 10.00 – 15.30 uur
 • Den Bosch op een locatie die goed bereikbaar is per o.v. en auto. De precieze locatie hangt af van het aantal deelnemers en maak ik later bekend.
 • Investering – voor deze #2 editie  – slechts € 67, –

Ik help je graag dit jaar zakelijk succesvoller af te sluiten. Na jaren van ondernemen weet ik wat werkt en zorgt mijn marketing jaarplan voor een constante stroom van klanten en omzet. Dit is heel fijn, dat hoef ik je niet te vertellen. Bij mijn klanten zie ik hetzelfde gebeuren, een bevestiging voor dat wat ik je deze workshop ga leren, werkt.

Daarbij heb ik jarenlange marketingervaring (in grote marketingomgevingen ook internationaal) en hebben ondertussen zo’n 2000 ondernemers kleine en grote marketinglessen bij me gevolgd. Heel veel lessen en ervaringen heb ik in deze workshop verwerkt.

Deze tweede open inschrijving kun je meedoen voor slechts € 67,-.  Je leest het goed maar € 67,- . Dit omdat ik graag veel ondernemers de beste 2e helft van 2017 gun. En omdat ik deze inhoud graag onder groter publiek bekend wil maken. Let op dit is content die zijn waarde al bewezen heeft hoor. Ik gaf deze workshop al vaker met goede reacties en resultaten maar vooral in-company en op aanvraag.

ba6e184e-f81c-4594-bac6-7e448d011b02

Reacties van eerdere deelnemers: goede tips, duidelijke uitleg, deskundig, no nonsense (dit zie ik als een heel groot compliment :), leerzaam, top!

Psst, je mag me dan alles vragen. Ook over mijn marketing actieplan! En je krijgt van mij de juiste theorie, checklists, tips en template. Hier ga je heel veel jaren plezier van hebben. Dit verzeker ik je!

 


 • data:
  24 augustus: 10.00-15.00