NieuwsbriefSchrijf je hier in


Adviseur Marketing en Communicatie
Expert in marketingplannen en content

Adviseur marketing en communicatieMijn naam is Juliette van den Hurk en ik werk als zelfstandig Adviseur Marketing en Communicatie. Sinds 2010 help ik met veel plezier en succes ondernemers, met name zakelijke dienstverleners, ZZP en MKB, met het behalen van hun bedrijfsdoelen door goede marketing en communicatie. Meesterlijke Marketingplannen en Creatieve Content is mijn expertise.

Naast advisering doe ik nog meet met ‘marketing en communicatie’

  •  Ik spreek op bijeenkomsten, ook op die van jou!;
  •  Ik schrijf artikelen o.a. voor mijn gratis nieuwsbrief, ondernemers-platforms en als ghost writer;
  •  Ik geef les en train in mijn vakgebied (met CRKBO registratie): in mijn trainingen en workshops, masterclasses,  als trainer-on-the-job en als gastdocente op het zeer creatieve en top-mbo college Sint Lucas in Boxtel.
  • Van tijd tot tijd vlieg ik uit als interim adviseur marketing en communicatie. Misschien  in jouw bedrijf de volgende keer?

Hoe werk ik als Adviseur Marketing en Communicatie?

‘Ingewikkelde’ vragen breng ik terug tot een helder en creatief antwoord. Ik werk gestructureerd en houd het overzicht zonder de details te vergeten. Ik leg gemakkelijk contact met anderen, maar werk ook graag zelfstandig. Daarbij luister ik goed en leg ik verbindingen tussen mensen en zaken. Ik heb een strategische blik maar let altijd op praktische haalbaarheid. En kijk net een tikkeltje verder dan uw vraag.

Als persoon ben ik enthousiast, betrokken en gedreven. Kwaliteit leveren en openheid staan bij mij voorop. Ik ben analytisch sterk en oplossingsgericht. Ik ben op mijn best als ik bestaande concepten kan aanscherpen en verbeteren, dat past echt bij mij.

Kijk eens naar mijn eerdere projecten, dan weet je nog beter wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn vrijwilligerswerk als adviseur marketing en communicatie

‘Mijn kennis inzetten voor anderen’ vind ik  super belangrijk. In 2009 heb ik daarom samen met Prosper Gbetoho, Stichting Elayi opgericht. Vrijwillig zet ik mij in als coördinator voor Elayi Nederland (7 vrijwilligers) en ben ik eindverantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en Fondsenwerving.

Stichting Elayi is een goed doel voor ‘kanszoekende’ kinderen in ontwikkelingslanden. Elayi biedt deze kinderen sportieve & culturele activiteiten in combinatie met educatie aan.  Wij zijn actief in Togo (West Afrika) maar organiseren ook in Den Bosch activiteiten voor kinderen uit zogenaamde ‘aandachtswijken’. Ik zet me heel graag als vrijwilliger voor deze kinderen in!

Interim Adviseur Marketing en Communicatie

Een aantal keren per jaar vlieg ik uit als interim adviseur om aan de andere kant van het bureau te zitten en om jouw bedrijf te laten groeien. Je leest hier mijn interim profiel.