NieuwsbriefSchrijf je hier in


Boekentips voor december; tip 5 is mijn favoriet!

Timothy Ferris Een werkweek van 4 uur

Tip 1. Een werkweek van 4 uur – Timothy Ferriss

Leid een rijk leven zonder veel te doen Een paar jaar oud, al meerdere keren gelezen, maar weer op mijn lijstje. Want zeg nou zelf, alleen al om de titel zou je het lezen… Een leuk en leerzaam boek over hoe je plezier en vrijheid in je werk en dagelijkse leven krijgt zonder alleen maar hard te werken. En daarmee dan ook (nog eens) een ‘rijk’ leven in geld en welzijn bereikt! Als je het net zo goed doet als Timothy lukt je dit met maar 4 uur werktijd in de week!

Napoleon Hill Denk groot en word rijk

Tip 2. Denk groot en word rijk – Napoleon Hill

Ook een oudje, uit 1937 zelfs. En al vaker door mij gelezen en op mijn lijst. Het boek is (nog steeds) een internationale bestseller met leerzame lessen over ‘succes-sleutels’ tot materiële en immateriële rijkdom. Een aanrader voor je o zo belangrijke ‘winning mindset’. Ik denk dat Timothy Ferris (van hierboven) dit boek ook gelezen én, nog belangrijker, heel goed begrepen heeft.  

Winst cover

Tip 3. WINST – Annemarie van Gaal

Een ondernemer die ik bewonder. Om haar energie, zakelijkheid en slimheid. Annemarie praat je in dit boek bij over ondernemerskansen en waarschuwt je voor valkuilen aan de hand van 15 cruciale inzichten. Interessant en leuk!

En heb je mijn GRATIS E-book Makkelijke Marketing al gedownload? Ook interessant om in de Kerstvakantie te lezen!

E-book MM social

 

Frontrunner cover

Tip 4.  Front runners – Roland van Karlingen

Een boek van vorig jaar. Over de 8 eigenschappen die bedrijven tot frontrunners ofwel marktleiders maken. Een boek waar ik als marketeer van smul. Zó leerzaam. Met veel praktische voorbeelden en modellen. Het geeft me iedere keer weer nieuwe inzichten!

Hooked cover

Tip 5 Hooked – Nir Eyal > een aanrader!

Mijn favoriete boek van dit jaar en met stip in mijn top 10 vakboeken ever.  Over hoe je iemand ‘verslaafd maakt aan je product’. Nir legt uit hoe je dit doet in 4 stappen die maken dat je klanten verslingerd raken aan wat jij te bieden hebt.  Goed werk leveren staat voorop, maar bepaalde weetjes over het brein en marketing helpen hierbij.

Launch Jeff Walker

Tip 6 Launch – Jeff Walker

Ik verheug me enorm op dit boek! Het komt precies op tijd want ik ben bezig met de voorbereidingen voor de lancering van mijn online programma! Je leest daar alles over in mijn nieuwsbrief. Ontvang je deze niet? Schrijf je hier dan snel in!

Ik wens je een hele fijne maand! Gezellige Kerst, een leuk Oud op Nieuw en alvast alle goed voor 2016!


Enneh, verheug jij je ook zo op sneeuw? Ik wel!

Juliette in de sneeuw

Juliette Marketingbureau Kleur