NieuwsbriefSchrijf je hier in


2-daagse business bootcamp
‘mijn succesvolle bedrijf’
ALLEEN OPEN VOOR VIP 1-OP-1

Ben jij klaar voor je volgende level als succesvol ondernemer?

Om te doen wat jij het beste kunt en tofste vindt?
Om te ondernemen op jouw ondernemersmanier en in jouw tijd?
Met een mooie impact.
En fijne én goedbetalende klanten?

Dan past deze business bootcamp precies bij je!

Hierin leer je de slimste strategieën en essentiële ondernemersskills.
En alles
 over persoonlijke en lucratieve marketing.
Bovendien ga je met jouw praktische marketingplan met acties naar huis.

Kortom, in deze business bootcamp werk je precies aan wat jij nodig hebt voor jouw succesvolle bedrijf.

Een succesvol bedrijf? Waarom niet jíj? Waarom niet nú? 

Realiseer je je dat ook voor jou een succesvol bedrijf veel dichterbij ligt dan je nu denkt? Dat je hiermee start door gericht te gaan werken AAN je bedrijf en succes? Door de juiste ondernemersskills en marketing te leren en deze in te vullen voor je bedrijf? Plus een praktisch marketing aanvalsplan met acties op te gaan stellen? En zeg eens eerlijk, wanneer nam jij voor het laatst de tijd hiervoor? Dit is je uitnodiging! Start nú met jouw succesvolle bedrijf!

Essentiële stappen naar een succesvol bedrijf 

Hieronder lees je welke 3 waardevolle en essentiële modules deel uit maken van deze business bootcamp:

Module 1 – MIJN – Dé ultieme ondernemersversie van jezelf

Maak jouw reuzensprong van passievolle professional naar succesvol ondernemer

Leer hoe je jouw passie, kennis en kunde omzet naar een aantrekkelijk aanbod. Passend bij jouw bedrijf en waar jouw klanten grote behoefte aan hebben. Bepaal hoe jij wilt ondernemen. Wat jouw ondernemersregels zijn en hoe jouw ideale bedrijf er uitziet. In deze module vorm je jouw oersterke basis als krachtig en succesvol ondernemer.

Module 2 – SUCCESVOL – Jouw strategische succeskoers

Zet je strategische succeskoers op gevuld met meesterlijke marketing

Leer het kader met de exacte stappen van hét marketingmodel dat alle succesvolle ondernemers en marketeers toepassen. Je krijgt precies te zien waar ik tientallen jaren als marketeer aan heb gewerkt bij hele grote ondernemers en ontelbare ZZP’ers. Dit laat mijn bedrijf en dat van mijn klanten iedere dag weer groeien. En dit ga jij in deze module stap voor stap opzetten voor jouw bedrijf.

Je krijgt tevens in deze module alle kennis, tools en checklists over meesterlijke marketing die anno nú werkt. Met de nadruk op online marketing, want daar zit ook voor jou een enorm vliegwiel!  Zo leer je alles over jouw website en hoe je die 24/7 voor je bedrijf laat werken, over nieuwsbrieven en social media. En als je nú instapt krijg de waardevolle online training Zakelijk Bloggen er als bonus bij.

Module 3 – BEDRIJF – Een praktisch en lucratief marketing actieplan

Stel je praktische en lucratieve marketing actieplan op mét jaarkalender

Je eindigt deze business bootcamp met een concreet en doordacht marketing jaarplan, waarin geld en groei een prominente plek krijgen, o zo belangrijk. Je bepaalt welke marketing en marketingmiddelen je gaat inzetten. En wanneer en welke acties je gaat doen om meer impact, klanten en omzet te krijgen op een manier die bij jou en je bedrijf past. Ook vul je je jaarkalender in, zodat je weet wat je gaat doen. Weg hap-snap en afleiding. Hallo focus, koers en rust!

UNIEKE MODULE – Deze business bootcamp is uniek om deze module. Er is geen ander programma wat jou de o zo essentiële stap van een marketingplan zó praktisch laat zetten. Sterker nog, uit ervaring weet ik dat veel programma’s op dit punt stoppen. Maar jij gaat na deze business bootcamp met jouw plan naar huis zodat je weet wat je morgen gaat doen voor jouw succesvolle bedrijf.

BONUS – Jouw Handboek voor Succes

In deze business bootcamp werk je in jouw mooie Handboek voor Succes (gratis) wat je er altijd bij kunt pakken.

BONUS – Online Training Zakelijk Bloggen

Als je nú instapt is je 2e bonus de online training ‘Zakelijk Bloggen’. Hierin leer je alle regels van goed, lucratief en strategisch zakelijk bloggen. En je leert ‘raak schrijven’ ofwel teksten schrijven die je klant raken, precies wat je wilt. Deze bonus is tevens waardevol voor mensen die denken dat ze niet zo goed zijn in schrijven :). 

Ja, ik doe mee

In het kort

 • Je dompelt jezelf 2 dagen compleet onder in kennis en gaat intensief aan de slag met jouw succesvolle bedrijf.
 • Je krijgt alle praktische theorie en werkt dit uit in jouw Handboek voor Succes.
 • Je leert de exacte stappen van een slimme strategie die jouw bedrijf iedere dag laat groeien.
 • Je leert de marketing en ondernemersskills die alle grote ondernemers en marketeers toepassen en zoals ik bij miljoenenbedrijven en van top business coaches geleerd heb.
 • Je gaat naar huis met jouw aanvals – marketing – jaarplan; doordacht, concreet en praktisch!
 • Je werkt intensief samen met mij en nieuwe ondernemersvrienden.
 • We starten de dag met een kopje koffie of thee en tussen de middag geniet je van een lekkere en gezonde lunch.
 • We sluiten de business bootcamp vrijdag gezellig af met een drankje.

Gegarandeerd dat je hier jouw ondernemersleven lang plezier van gaat hebben. Ik sta dan ook echt te popelen om je dit alles te leren.

Voor wie?

Speciaal voor jou als ondernemer of professional uit de dienstverlening, ZZP’er en klein MKB. Je bent een starter met veel ambitie, al een aantal jaren bezig of klaar voor je next step omdat je weet dat er meer in zit en het beter en makkelijker kan. Dus ben jij die adviseur, trainer, coach, marketeer, project manager, faciliteer manager, communicatiespecialist, business coach, va, office manager, schrijver, social entrepreneur, therapeut, opleider of een andere kenniswerker? Ambitieus, gedreven en bereid je mouwen op te stropen en voor je succes te gaan staan? Dan is deze business bootcamp op je lijf geschreven!

Echte resultaten

Uit ervaring weet ik dat de stap naar écht ondernemerschap; met impact, leuke klanten en een goed inkomen, vaak lastig is omdat je niet de juiste marketing en ondernemerskills kent. Je bent hier echt niet de enige in. Vaak worden onderstaande zaken, die aan de orde komen in deze business bootcamp, als lastig ervaren. Misschien herken je deze vragen: 

 • Hoe stippel je de weg uit naar jouw ideale bedrijf?
 • Hoe zet je de stap van professional naar ondernemer?
 • Hoe zet je een slimme strategie op en succesvolle koers uit?
 • Hoe creëer je jouw bedrijf rondom je passie, kennis en ervaring?
 • En hoe verdien je hiermee geld?
 • Wat maakt jou uniek? Waarmee zet je je bedrijf op de kaart?
 • Hoe vergroot je jouw impact en bereik?
 • Hoe vergoot je jouw inkomen en omzet?
 • Hoe maak je een aantrekkelijk product wat precies past bij je bedrijf en klant?
 • Hoe krijg je keer op keer goed betalende klanten zonder te pusherig te zijn?
 • Wat zijn essentiële ondernemersskills?
 • Wat zijn jouw ondernemersregels – You being You in Your Business?
 • Wat doe je aan marketing en welke marketingtools heb je nou écht nodig?
 • Hoe zet je een marketing systeem op wat 24/7 voor je bedrijf werkt?
 • Hoe zorg je voor een continue groei van je bedrijf?
 • Hoe creëer je een werkbaar marketingplan?
 • Welke essentiële stappen moet ik zetten zodat ik met trots kan zeggen dit is mijn succesvolle bedrijf!

Praktische informatie

-> De business bootcamp is voor maximaal 10 deelnemers (minimaal 4) zodat je alle tijd hebt om je vragen te stellen.
-> De business bootcamp start weer later dit jaar. Informeer hier naar een 1 op 1 VIP traject.
-> Vanaf 9.30 uur kun je binnenlopen om te netwerken met een kopje koffie of thee.
-> De tijden zijn van 10.00 – 16. 00 uur.
-> Wie wil, is van harte uitgenodigd om op vrijdag nog een drankje na te doen.
-> De locatie is in het centrum van Den Bosch, goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.  De definitieve locatie hangt af van het aantal deelnemers en krijg je ruim op tijd vooraf te horen.

Jouw investering – Early Bird & tijdelijke Bonussen

Je investering is €497,-  met daarbij inbegrepen een heerlijke lunch, koffie en thee en de bonussen jouw Handboek voor Succes en de online training Zakelijk Bloggen.

Wie ben ik?

Ik ben Juliette. Moeder, kostwinnaar van ons gezin en vooral marketeer en ondernemer. Met Marketingbureau Kleur help ik ondernemers zoals jij groeien naar een succesvol bedrijf. Kleur bestaat inmiddels ruim 9 jaar. Ik startte midden in de crisis, een mooi moment voor mijn ondernemers-vuurdoop dacht ik zo. En ja, het is meer dan gelukt, want vandaag de dag doe ik vooral wat ik het tofste vind, goed kan en dit op mijn manier, in mijn (parttime) tijd én met een fijne omzet.

Hoe ik dit voor elkaar gekregen heb? Allereerst heb ik mijn passie en kunde vertaalt naar wat mijn klant nodig heeft. Daarna heb ik mijn bedrijf, plan en marketing zó ingericht dat mijn bedrijf iedere dag groeit. Met een vaste koers naar een steeds mooiere impact en een constante stroom aan fijne en goed betalende klanten. Samengevat is dit de weg naar Mijn Succesvolle Bedrijf geweest en ben ik precies daar waar ik wilde zijn toen ik startte als ondernemer.

Kies ook voor ‘mijn succesvolle bedrijf’!

Ook jíj kunt kiezen voor een succesvol bedrijf. Het is vaak dichterbij en makkelijker dan je nu denkt. Want als ik iets geleerd heb in mijn tientallen jaren als (internationaal) marketeer en ondernemer is dat het steeds over dezelfde ondernemersskills en marketingstappen gaat die een ondernemer succesvol maken. En dat het tevens vooral een kwestie is van in actie komen. In deze business bootcamp krijg je dit alles en meer. Doe mee, investeer in je bedrijf!

 ‘Het is mijn passie om jouw bedrijf te laten groeien naar een level waarop je krachtig onderneemt mét impact en zonder omzetdruk en stress.  Want dat is pas succes!

 

Mijn mooiste marketingwerk?

Groei en succes van mijn bedrijf en bij mijn klanten. Dat ondertussen meer dan 2.000 ondernemers kleine en grote marketinglessen bij me volgden, maakt me ook erg trots. En als ik nog iets moois mag zeggen, de vele Togolese* kinderen die iedere dag weer schoon drinkwater komen halen voor hun familie bij de waterput van de stichting waarvoor ik vrijwillig marketeer ben. Als ik daar aan denk, maakt mijn hart een klein sprongetje.

 

*Togo is een klein land in West Afrika waar ik in 2006 woonde. In 2009 richtte ik een stichting op voor de kinderen aldaar (tegelijkertijd met mijn bedrijf, tsja je kunt ook erg enthousiast en ondernemend zijn).

Jij?

Ik hoop van harte dat je investeert in jezelf en je bedrijf zodat ook jij later kunt zeggen: dit is mijn succesvolle bedrijf.

Ja, ik doe mee

 

 

 

Juliette van Marketingbureau Kleur uit Den Bosch is Expert in GroeiMarketing en marketingplannen voor ZZP & MKB. Zij helpt als coach of adviseur jouw bedrijf naar meer succes. Juliette heeft ruime ervaring als ondernemer en marketeer; van een kort advies met krabbels op een servet tot internationale miljoenenplannen. Zij voelt zich het beste thuis bij ondernemers en professionals uit de zakelijke dienstverlening, ZZP en klein MKB, zoals adviseurs, trainers, coaches, marketeers, project managers, faciliteer managers, communicatiespecialisten, business coaches, va’s, office managers, schrijvers, social entrepreneurs of andere kenniswerkers. Die ambitieus, gedreven, doelgericht en bereid zijn hun mouwen op te stropen. Haar programma’s rondom ‘Mijn Succesvolle Bedrijf ‘ worden omschreven als zeer waardevol.

De disclaimer

Ik wil nog een keer benadrukken dat deze business bootcamp niet voor iedereen is, maar perfect bij jou past als je:

 • gaat voor grootse doelen en dromen
 • toe bent aan ondernemen met meer focus, rust en koers
 • actief aan de slag wilt met het succes van jouw bedrijf
 • meer wilt leren over ondernemen en ondernemersskills
 • je bedrijf en marketing op de rit wilt zetten
 • waarde wilt leveren aan je klanten op een persoonlijk manier
 • bereid bent je mouwen op te stropen, tijdens deze business bootcamp maar zeker ook daarna
 • wilt sparren en leren van mij en andere ambitieuze ondernemers
 • veel inspiratie, kennis, tips en een echte doe-business-bootcamp wilt
 • wilt werken aan jouw Handboek voor Succes (hier ga je zo veel aan hebben)

Ja, ik doe mee

Liever een 6 maanden traject?

Wil je meer tijd, meer live-dagen en intensiever met mij samenwerken? Informeer dan naar het 6 maanden coachingstraject. Bel me op 06-48489640 of stuur me een mail.

Succesverhalen, ervaringen en testimonials

Simone Levie -MPOP
Wil je stap voor stap hulp bij je marketing? Heb je hulp nodig bij een goed strategisch plan? Een plan waarmee je echt aan de slag kunt? Ik ken veel marketing experts, maar Juliette is een van de weinigen die ik echt zou aanbevelen! Waarom? Omdat ze super veel weet, zich continu blijft ontwikkelen, ze zakelijk is, maar ook heel toegankelijk. Juliette is eerlijk en kan ook online marketing heel goed uitleggen. Zonder bla bla en daarbij schept ze ook heldere en duidelijke verwachtingen. Met haar werk je aan een lange termijn visie en bouw je je bedrijf strategisch goed op. En daardoor wordt je bedrijf succesvol.

Simone_Levie_Cirkel

Maaike van Wastijn – Sourchan
Juliette heb ik leren kennen als een echte marketing-vakvrouw. Naast inhoudelijke kennis beschikt ze over een heel arsenaal aan praktische hulpmiddelen, voorbeelden & tools. Daar kon ik als zelfstandig ondernemer direct mee aan de slag om mijn marketing een boost te geven, dat is goed gelukt. Ook op gebied van bedrijfsstrategie staat Juliette haar ‘mannetje’: ze voelt goed aan waar het knelt en waarom je als ondernemer soms even niet vooruit komt. Ze neemt dan alle tijd om je te coachen en vooruit te helpen. Haar inlevingsvermogen en oprechte betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Voor mij is ze een echte sparringpartner met wie ik hoop nog lang samen te werken.

Maaike_Van_Walstijn_Cirkel

Monique Lindzen, De contentbouwers, contentcreatie en publishing
Alle delen waarin we echt zelf aan de slag gingen waren erg waardevol.

Hans Bergsma, Bergsma Consult, Implementatieconsult
Ik was erg blij met de ‘richtingaanwijzers’ die je mij hebt gegeven. Het was leuk omdat de setting klein was en de interactie onderling gezellig maar waardevol. Zeker onder jouw leiding!

Alex Verstraeten MBA Interim CEO, algemeen directeur, adviseur, projectmanager voor gezonde groei 
Juliette is een dame die met grote deskundigheid, sympathie en pragmatisme bezig is met het marketing vak. Op grond van mijn ervaringen met haar wil ik haar van harte aanbevelen!

Anneke Krakers Ondernemerschap in Sociaal Werk | Aanjager van Transformatie | Verbinden van Sociaal en Zakelijk | Mentor en Adviseur
Juliette is een marketeer pur sang. Een gedegen vakvrouw die weet hoe je marketing moet aanpakken.

Ingrid Bennink – Bedrijfsanalyse en Advies
Ik wil je bedanken voor de waardevolle inzichten, de concrete tips en jouw enthousiasme. Jouw passie voor marketing straalt er van af.

Pieter Van de Ven – Groeps kantoor
Ik denk dat je wel hebt bewezen dat je de Expert status verdient. Keep up the good job!

 

Ja, ik doe mee