NieuwsbriefSchrijf je hier in


Interim adviseur marketing en communicatie

interim adviseur marketing en communicatie

 “Het is mijn passie om jouw bedrijf te laten groeien!”

Interim adviseur marketing en communicatie 

Juliette van den Hurk is een echte allrounder in marketing en communicatie. Zij heeft ruime ervaring; van
een kort advies met krabbels op een servet tot internationale miljoenenplannen. Zij voelt zich erg thuis bij organisaties binnen de zakelijke dienstverlening.

Juliette is, kort samengevat, expert in marketingplannen én creatieve content. Zij is sterk in het meedenken en vertalen van een strategie naar een concept gevuld met content, campagnes en acties. Zaken waar Juliette blij van wordt zijn: marketing- en communicatieplannen, marketingcommunicatie, concepten, inbound, customer journeys, content, nieuwsbrieven, bloggen en (SEO) copywriting. Naast interimmer is Juliette ondernemer en volgen duizenden ondernemers haar nieuwsbrief, blogs, workshops en online programma’s in haar academie.

“Ik ben enthousiast, creatief, leergierig, oplossingsgericht en vooral ondernemend. Daarnaast heb ik goede communicatieve vaardigheden en een brede belangstelling en ontwikkeling. Naast zelfstandig werken, zoek ik graag de samenwerking met anderen op. Ik houd van pionieren en creëren.
Marketing en communicatie zijn mijn passie, ik raak er niet over uitgeleerd. Daarnaast schrijf ik ontzettend graag. Aan mijn boek (sssst, ik ben momenteel mijn eerste boek aan het schrijven), boeken van anderen, whitepapers, e-books, artikelen, blogs, webteksten of andere content.”

Jaarlijkse projecten als interim adviseur marketing en communicatie

“Ieder jaar doe ik een aantal projecten buitenshuis als interim adviseur marketing en communicatie of als gastdocente. Dit omdat ik van tijd tot tijd graag uitvlieg om aan de andere kant van het bureau te zitten om jouw organisatie te laten groeien met goede marketing en communicatie. Die tijd is nu weer, dus mocht jij een gedreven all round interim Adviseur Marketing en Communicatie zoeken, dan maak ik graag een afspraak met je.

Marketing en Communicatie projecten

 • Marketingplan: Marketingplannen – van klein tot miljoenenomzet met marketingbudget >1.000k.
 • Communicatieplan: Van strategie naar deelplan, campagnes, content, contentplanning en beheer.
 • Concepten: Van idee tot het uitwerken van concepten met campagnes, content en acties.
 • Copywriting: Websites, folders, artikelen, whitepapers, SEO-webteksten, blogs en boeken.
 • Online Marketing: Ongoing voor diverse ondernemers: websites, socials, content en analytics.
 • Communities: Community plan voor o.a. de grootste e-learning startup in Nederland.
 • Nieuwsbrief: Verantwoordelijk voor nieuwsbrief met > 100.000 abonnees en eigen nieuwsbrief.
 • Website: Websitebeheer, content (SEO) en conversieoptimalisaties.
 • Bloggen: Ongoing voor diverse ondernemers en eigen workshop ‘Zakelijk Bloggen’.
 • Google Analytics: Ongoing voor ondernemers. Meten, conversie en advies.
  & Google Adwords: Ervaring met grote budgetten, tot € 200,- / per dag.
 • SEO: Content, blogs en webteksten – ongoing voor mezelf en ondernemers.
 • Social Media: Social Media Marketing, tweaken, adverteren en content.

Recentelijke interim opdrachten

Opleider en trainingsbureau – Cirquest – Marketing Manager – Verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Opzet, content, ontwerp en beheer nieuwe website, nieuwsbrief en socials. Marketing jaarplan.

Online Trainingen – New Heroes – Start up – Marketing en communicatie – Plan voor de community en website.

Training en Coaching – Schouten & Nelissen en Uitgeverij Thema – Eindverantwoordelijk voor de planning en content van de nieuwsbrief en blog met meer dan 100.000 abonnees. Diverse marcom projecten zoals contentmarketing, communicatieplannen, concepten, whitepaper, e-book, campagnes en acties. Websitebeheer: websiteoptimalisatie SEO, conversie, analyses en verbeteringen. Boekmarketing top titels.

Tom de Haas Consultancy – Ongoing advies en uitvoering marketing en communicatie zoals website, mailingen, blogs, campagnes, social media, events en boeken.

Farmaceutische industrie – Advies over de organisatie, opzet en inhoud van de interne communicatie. Opzet intern communicatieteam, bepalen content, de planning en de inzet van de interne communicatiemiddelen.

Financieel zakelijke dienstverlener (groot budget) – Vertaling van de strategie en KPI’s naar een marketing jaarplan. Opstellen persona’s, customer journeys, contentplan en vastleggen acties in marketing jaarplan. Advies over functionarissen en rollen marketingafdeling.

Referenties zijn na overleg met Juliette op te vragen.

Zoek jij een gedreven interimmer?

“Wil jij jouw organisatie een boost geven en ben je op zoek naar een gedreven interim adviseur marketing en communicatie? Dan drink ik graag een kop koffie met je. Bel me op: 06-48489640.”

 

 

 

Mijn mooiste marketingwerk?

“Het mooiste en meest fascinerende aan mijn marketingwerk is als ik zie hoe een bedrijf groeit door goede en praktische marketing. En dat ondertussen meer dan 2.000 ondernemers kleine en grote lessen bij mij (via Marketingbureau Kleur) volgden, zowel offline als online. Dit maakt me erg trots.

Maar ook ben ik trots op de vele Togolese* kinderen die iedere dag weer schoon water voor het hele gezin komen halen bij de waterput van Stichting Elayi. Hiervoor schreef ik het plan als vrijwillig marketeer en een half jaar later kwam Manu (10 jaar) de eerste emmer water halen om van te drinken en om eten in te bereiden en koken. Als ik hier aan denk, maakt mijn hart een klein sprongetje.”

interim adviseur marketing en communicatie voor Stichting Elayi

*Togo is een klein land in West Afrika waar ik in 2006 woonde tijdens een sabbatical. Terug in Nederland was het voor mij duidelijk dat ik iets voor de kinderen aldaar wilde betekenen. Dus richtte ik in 2009 Stichting Elayi op (tegelijkertijd met mijn bedrijf, tsja je kunt ook erg enthousiast en ondernemend zijn) en nam de marketing en fondsenwerving op me.
Stichting Elayi is een vrijwilligersorganisatie die honderden kinderen per jaar laat sporten, spelen en leren. Het is een eer om hiervoor mijn marketingkennis in te zetten.