NieuwsbriefSchrijf je hier in


Interim adviseur marketing en communicatie

 “Het is mijn passie om jouw bedrijf te laten groeien!”

Interim adviseur marketing en communicatie

Juliette van den Hurk is een echte allrounder in marketing en communicatie. Zij heeft er ruime ervaring in;
van een kort advies met krabbels op een servet tot internationale miljoenenplannen. Zij voelt zich erg thuis bij organisaties in de dienstverlening.

Juliette is sterk in het vertalen van een strategie naar een concept met marketing en communicatie ingevuld met campagnes, content en acties. Onderwerpen waar Juliette blij van wordt zijn: marketing- en communicatieplannen, campagnes, marketingcommunicatie, concepten, inbound, customer journeys, content, nieuwsbrieven, bloggen en (SEO) copywriting. Naast interim werk, is Juliette een gedreven ondernemer en volgen duizenden professionals en ondernemers haar nieuwsbrief, workshops en programma’s in haar online academie.

“Ik ben enthousiast, creatief, leergierig, oplossingsgericht en vooral ondernemend. Daarnaast heb ik goede communicatieve vaardigheden en een brede belangstelling en ontwikkeling. Naast zelfstandig werken, zoek ik graag de samenwerking met anderen op. Ik houd van pionieren en creëren en ben geboeid door de wereld van morgen. Marketing en communicatie zijn mijn passie, ik raak er niet over uitgeleerd. Daarnaast schrijf ik ontzettend graag. Aan mijn boek (sssst, ik ben momenteel mijn eerste boek aan het schrijven), boeken van anderen, whitepapers, e-books, artikelen, blogs of webteksten.”

Jaarlijkse projecten als interim adviseur marketing en communicatie

“Ieder jaar doe ik een aantal projecten buitenshuis als interim adviseur marketing en communicatie of als gastdocente. Dit omdat ik van tijd tot tijd graag weer eens uitvlieg om aan de andere kant van het bureau te zitten en jouw organisatie te laten groeien met goede marketing en communicatie. Die tijd is nu, dus mocht jij een gedreven all round interim Adviseur Marketing en Communicatie zoeken, dan maak ik graag een afspraak met je.

Marketing en communicatie ervaring 

 • Marketingplan: van kort advies tot miljoenenplannen.
 • Communicatie: Plan, campagnes & content. Advies opzet, structuur, organisatie en inhoud interne communicatie.
 • Concepten: Van idee tot het uitwerken van het plan met campagnes, content en acties.
 • Copywriting: Website, folders, artikelen, webteksten, blogs, SEO copywriting, boeken.
 • Online Marketing: Ongoing voor diverse ondernemers: site, socials, inbound, content en Google.
 • Communities: Communityplan grootste e-learning start up Nederland.
  Community, marketing en communicatie voor landelijke ZorgCommunity.
 • Websites en platforms: Plan, opzet, beheer, content, metingen en advies.
 • Nieuwsbrief:  Verantwoordelijk voor nieuwsbrief met meer dan > 100.000 abonnees en eigen nieuwsbrief.
 • Bloggen: Ongoing voor diverse ondernemers en eigen workshop Zakelijk Bloggen.
 • Social Media: planning, content, analyse en tweaken.
 • Content: Offline en Online content voor sites, platforms & socials. Contentstrategie en planning.
 • Boekmarketing: Populaire titels voor uitgeverijen en boeken van ondernemers.
 • Google Analytics: Ongoing voor ondernemers. Meten en advies.
  & Google Adwords: Budget tot € 200,- / per dag.
 • SEO Content, blogs en webteksten – ongoing voor ondernemers.
 • Inhoudelijke en coördinerende functies.

Zoek jij een gedreven interim adviseur marketing en communicatie?

“Wil jij jouw organisatie een boost geven en ben je op zoek naar een gedreven interim adviseur marketing en communicatie? Dan drink ik graag een kop koffie met je. Bel me op: 06-48489640.”

 

 

Mijn mooiste werk?

“Het mooiste en meest fascinerende aan mijn werk is als ik zie hoe een bedrijf groeit door goede en praktische marketing. En dat ondertussen meer dan 2.000 ondernemers kleine en grote lessen bij mij (via Marketingbureau Kleur) volgden, in real life en online. Dit maakt me erg trots.

Maar ook ben ik trots op de vele Togolese* kinderen die iedere dag weer schoon drinkwater voor hun hele familie komen halen bij de waterput van de stichting waarvoor ik vrijwillig marketeer ben. Als ik daar aan denk, maakt mijn hart een klein sprongetje.”

*Togo is een klein land in West Afrika waar ik in 2006 woonde (tijdens een sabbatical). Weer in Nederland was het voor mij duidelijk dat ik iets voor de kinderen aldaar wilde doen. Dus richtte ik in 2009 Stichting Elayi op (tegelijkertijd met mijn bedrijf, tsja je kunt ook erg enthousiast en ondernemend zijn). Stichting Elayi is een vrijwilligersstichting en laat honderden kinderen per jaar sporten, spelen en leren.