NieuwsbriefSchrijf je hier in


Training – Jouw Succesvolle Marketing Jaarplan

Ook zo’n zin in een beter ondernemersjaar?

Wil jij nu eens écht met focus en vertrouwen gaan werken aan jouw doelen en dromen voor 2020? Zoals makkelijker ondernemen met meer impact, zichtbaarheid, klanten en gestage groei? maar dan wel zonder meer tijd kwijt te zijn aan je marketing of grote investeringen te moeten doen? Dan komt deze waardevolle training  ‘Jouw praktische marketing jaarplan’ precies op het juiste moment!

In deze praktische training ga je:

 • Je doelen en dromen voor 2020 vaststellen, wat wil jij bereiken?
 • Je impact, omzet, vrijheid én vrije tijd bepalen.
 • Je marketing jaarstrategie opzetten, hét antwoord op maar van alles uitproberen 🙂.
 • Je marketing, content en acties in een systeem gieten *hiervoor krijg je een slim herbruikbaar template.
 • Jouw marketing en acties invullen op je jaarkalender. Klaar voor de 2020 start, af!

Ik garandeer je dat dit je bedrijf en marketing richting gaat geven en je bedrijf iedere dag laat groeien. Gun je bedrijf een serieuze kans en investeer in jouw marketingplan.

Voor wie?

Deze training is op je lijf geschreven als je ondernemer of professional bent in de zakelijke dienstverlening. ZZP, ZP of klein MKB. Zoals adviseur, trainer, coach, marketeer, project manager, faciliteer manager, communicatiespecialist, business coach, va, office manager, schrijver, social entrepreneur, therapeut, opleider of andere kenniswerker. Daarnaast onderneem je al een aantal jaren of langer en weet je dat je bedrijf marketing nodig heeft om verder te groeien. Verder is het een must dat je in 2020 meer impact en inkomen wilt :).

Je praktische marketing jaarplan af!

Dit is een training die eindigt in de praktijk. Je gaat naar huis met jouw praktische marketing jaarplan voor 2020. Geen excuses meer, concreter dan dit kun je niet worden.

Algemene informatie

-> Je ontvang voor de training jouw persoonlijke handboek Marketing Jaarplan 2020. Als je wilt, kun je dit al doornemen.
-> De eendaagse training is voor maximaal 4 deelnemers zodat je alle tijd hebt om je vragen te stellen.
-> De volgende training is op dinsdag 4 februari.
-> Vanaf 9.45 uur kun je binnenlopen om te netwerken met een kopje koffie of thee.
-> De training is van 10.00 – 16. 00 uur.
-> De locatie is in het centrum van Den Bosch, goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.  De definitieve locatie hangt af van het aantal deelnemers en krijg je ruim op tijd te horen.

Je investering voor deze training inclusief handboek is € 297,- (exclusief BTW).  Dit is inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee en het Handboek – Marketing Jaarplan 2020.

 

Ja, ik doe mee!

Wie ben ik?

Ik ben Juliette. Moeder, marketeer en ondernemer. Met Marketingbureau Kleur help ik ondernemers zoals jij groeien naar een succesvol bedrijf. Kleur bestaat inmiddels 10 jaar. Ik startte midden in de crisis, een mooi moment voor mijn ondernemersvuurdoop dacht ik zo. En ja, het is meer dan gelukt, want vandaag de dag doe ik vooral wat ik het tofste vind, goed kan en dit op mijn manier, in mijn (parttime) tijd én met een fijne omzet.

Hoe ik dit voor elkaar gekregen heb? Allereerst heb ik mijn passie en kunde vertaald naar wat mijn klant nodig heeft. Daarna heb ik mijn bedrijf, plan en marketing zó ingericht dat mijn bedrijf iedere dag groeit. Met een goede planning, vol vertrouwen en vaste koers naar een steeds mooiere impact en een constante stroom aan fijne en goed betalende klanten. Dit heeft me precies daar gebracht waar ik als ondernemer wil zijn.

 ‘Het is mijn passie om jouw bedrijf te laten groeien naar een level waarop je krachtig onderneemt mét impact en inkomen en zonder omzetdruk en stress.  Want dat is pas lekker ondernemen!

 

Mijn mooiste marketingwerk?

Dat is de groei en het succes van mijn bedrijf en dat van mijn klanten. Dat ondertussen meer dan 2.000 ondernemers kleine en grote marketinglessen bij me volgden, maakt me ook erg trots. En als ik nog iets moois mag toevoegen, de vele Togolese* kinderen die iedere dag weer schoon drinkwater komen halen voor hun familie bij de waterput van de Stichting Elayi waarvoor ik vrijwillig marketeer ben. Als ik daar aan denk, maakt mijn hart een klein sprongetje.

 

*Togo is een klein land in West Afrika waar ik in 2006 woonde. In 2009 richtte ik een stichting op voor de kinderen aldaar (tegelijkertijd met mijn bedrijf, tsja soms ben ik iets te enthousiast en ondernemend).

Jij?

Wat wil jij met jouw bedrijf? Eindelijk eens lekker ondernemen met voldoening, slimme en goedbetalende klanten en genoeg tijd overhouden voor jezelf, je gezin en je hobby’s? Geloof me, dan is het tijd voor een goed en praktisch marketingplan. Dit gaat het verschil maken.

De disclaimer

Deze training is niet voor iedereen, maar past precies bij je als je:

  • gaat voor grootse doelen en dromen
  • toe bent aan ondernemen met meer focus, rust en koers
  • actief aan de slag wilt met de groei van je bedrijf
  • wilt leren over hoe je jouw aanbod giet in een praktisch en doordacht marketing jaarplan
  • bereid bent je mouwen op te stropen, tijdens deze training en zeker ook daarna
  • wilt sparren en leren van mij en andere ambitieuze ondernemers
  • veel inspiratie, kennis, tips en een echte doe-training wilt
  • naar huis wilt gaan met een praktisch en slim marketing jaarplan (dit template kun je jaar na jaar gebruiken)

 

Ja, ik doe mee!

 

Juliette van Marketingbureau Kleur uit Den Bosch is Expert in GroeiMarketing. ZZP & MKB. Zij helpt met als coach of adviseur met marketingplannen en content jouw bedrijf naar meer succes. Juliette heeft ruime ervaring als ondernemer en marketeer; van een kort advies met krabbels op een servet tot internationale miljoenenplannen. Zij voelt zich het beste thuis bij ondernemers en professionals uit de zakelijke dienstverlening, ZZP en klein MKB, zoals adviseurs, trainers, coaches, marketeers, project managers, faciliteer managers, communicatiespecialisten, business coaches, va’s, office managers, schrijvers, social entrepreneurs of andere kenniswerkers. Die ambitieus, gedreven, doelgericht en bereid zijn hun mouwen op te stropen. Haar programma’s rondom ‘Meesterlijke Marketingplannen ‘ worden omschreven als zeer waardevol.

Succesverhalen, ervaringen en testimonials

Simone Levie -MPOP
Wil je stap voor stap hulp bij je marketing? Heb je hulp nodig bij een goed strategisch plan? Een plan waarmee je echt aan de slag kunt? Ik ken veel marketing experts, maar Juliette is een van de weinigen die ik echt zou aanbevelen! Waarom? Omdat ze super veel weet, zich continu blijft ontwikkelen, ze zakelijk is, maar ook heel toegankelijk. Juliette is eerlijk en kan ook online marketing heel goed uitleggen. Zonder bla bla en daarbij schept ze ook heldere en duidelijke verwachtingen. Met haar werk je aan een lange termijn visie en bouw je je bedrijf strategisch goed op. En daardoor wordt je bedrijf succesvol.

Simone_Levie_Cirkel

Maaike van Wastijn – Sourchan
Juliette heb ik leren kennen als een echte marketing-vakvrouw. Naast inhoudelijke kennis beschikt ze over een heel arsenaal aan praktische hulpmiddelen, voorbeelden & tools. Daar kon ik als zelfstandig ondernemer direct mee aan de slag om mijn marketing een boost te geven, dat is goed gelukt. Ook op gebied van bedrijfsstrategie staat Juliette haar ‘mannetje’: ze voelt goed aan waar het knelt en waarom je als ondernemer soms even niet vooruit komt. Ze neemt dan alle tijd om je te coachen en vooruit te helpen. Haar inlevingsvermogen en oprechte betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Voor mij is ze een echte sparringpartner met wie ik hoop nog lang samen te werken.

Maaike_Van_Walstijn_Cirkel

Monique Lindzen, De contentbouwers, contentcreatie en publishing
Alle delen waarin we echt zelf aan de slag gingen waren erg waardevol.

Hans Bergsma, Bergsma Consult, Implementatieconsult
Ik was erg blij met de ‘richtingaanwijzers’ die je mij hebt gegeven. Het was leuk omdat de setting klein was en de interactie onderling gezellig maar waardevol. Zeker onder jouw leiding!

Alex Verstraeten MBA Interim CEO, algemeen directeur, adviseur, projectmanager voor gezonde groei 
Juliette is een dame die met grote deskundigheid, sympathie en pragmatisme bezig is met het marketing vak. Op grond van mijn ervaringen met haar wil ik haar van harte aanbevelen!

Anneke Krakers Ondernemerschap in Sociaal Werk | Aanjager van Transformatie | Verbinden van Sociaal en Zakelijk | Mentor en Adviseur
Juliette is een marketeer pur sang. Een gedegen vakvrouw die weet hoe je marketing moet aanpakken.

Ingrid Bennink – Bedrijfsanalyse en Advies
Ik wil je bedanken voor de waardevolle inzichten, de concrete tips en jouw enthousiasme. Jouw passie voor marketing straalt er van af.

Pieter Van de Ven – Groeps kantoor
Ik denk dat je wel hebt bewezen dat je de Expert status verdient. Keep up the good job!

 

Ken je mijn OndernemersClub al? Vol met ambitieuze ondernemers en proffesionals zoals jij? Kom ook Clubben!