NieuwsbriefSchrijf je hier in


Eendaagse Training – Maak Jouw Marketing Jaarplan

Stop! Heb jij zin in een beter ondernemersjaar?

Waarin je met focus en vertrouwen gericht werkt aan wat jij dit jaar wilt bereiken? Meer impact, grotere zichtbaarheid, fijnere klanten, groei van je bedrijf en meer vrije tijd? Dan is een goede keuze en planning van je marketing een must. Schrijf je in voor deze waardevolle live training op donderdag 20 juni en creëer jouw meest slimme en praktische marketing jaarplan.

Een goed en doordachte marketing jaarplan is een belangrijke tool voor jou als ondernemer. Want hiermee werk je gericht stap voor stap aan wat jij wilt bereiken. Moet je eens zien waar jouw bedrijf met de juiste focus en koers binnen een jaar staat!

In deze live training ga je werken aan

 • Jouw toekomstige droombedrijf, ja nú al.
 • Je doelen. Je gaat je doelen omzetten in acties en in een planning gieten die bij jouw bedrijf past.
 • Je jaarstrategie, dan kun je eindelijk stoppen met maar van alles proberen 🙂.
 • Meer impact, zichtbaarheid, omzet, vrijheid en vrije tijd voor jezelf.
 • Het structureren van marketingstappen en -acties zodat je weet wat je gaat doen (daaag hap snap)
 • Jouw slimme, doordachte en werkbare marketing jaarplan.

Ik ben fan van een goed plan. Het houdt me scherp, geeft me vertrouwen en laat mijn bedrijf iedere dag weer groeien, ook als het even tegenzit of er afleiding is. Jij kunt dit ook daarom nodig ik je van harte uit voor deze live training. Ik garandeer je dat je jouw ondernemers-levenslang profijt gaat hebben van deze training!

Voor wie?

Speciaal voor jou als ondernemer of professional uit de dienstverlening, ZZP’er en klein MKB. Je bent een starter met veel ambitie, al een aantal jaren bezig of klaar voor je next step omdat je weet dat er meer in zit en het beter en makkelijker kan. Dus ben jij die adviseur, trainer, coach, marketeer, project manager, faciliteer manager, communicatiespecialist, business coach, va, office manager, schrijver, social entrepreneur, therapeut, opleider of een andere kenniswerker? Ambitieus, gedreven en bereid je mouwen op te stropen en voor je succes te gaan staan? Dan is deze live training op je lijf geschreven!

Jouw Marketingjaarplan

Dit is een training die eindigt in de praktijk want jij gaat naar huis met jouw Marketing Jaarplan. Praktischer dan dit kun je niet worden.

Praktische informatie

-> De eendaagse training is voor maximaal 10 deelnemers (minimaal 4) zodat je alle tijd hebt om je vragen te stellen.
-> De eerstvolgende training is op donderdag 20 juni.
-> Vanaf 9.45 uur kun je binnenlopen om te netwerken met een kopje koffie of thee.
-> De training is van 10.00 – 16. 00 uur.
-> Wie wil, is van harte uitgenodigd om nog een drankje na te doen.
-> De locatie is in het centrum van Den Bosch, goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.  De definitieve locatie hangt af van het aantal deelnemers en krijg je ruim op tijd vooraf te horen.

Jouw investering 

Je investering is €247,-  met daarbij inbegrepen een heerlijke lunch, koffie en thee en  jouw Handboek – Jouw Marketingjaarplan 2019.

Ja, ik doe mee!

Wie ben ik?

Ik ben Juliette. Moeder, marketeer en ondernemer. Met Marketingbureau Kleur help ik ondernemers zoals jij groeien naar een succesvol bedrijf. Kleur bestaat inmiddels ruim 9 jaar. Ik startte midden in de crisis, een mooi moment voor mijn ondernemers-vuurdoop dacht ik zo. En ja, het is meer dan gelukt, want vandaag de dag doe ik vooral wat ik het tofste vind, goed kan en dit op mijn manier, in mijn (parttime) tijd én met een fijne omzet.

Hoe ik dit voor elkaar gekregen heb? Allereerst heb ik mijn passie en kunde vertaalt naar wat mijn klant nodig heeft. Daarna heb ik mijn bedrijf, plan en marketing zó ingericht dat mijn bedrijf iedere dag groeit. Met een goede planning, vol vertrouwen en vaste koers naar een steeds mooiere impact en een constante stroom aan fijne en goed betalende klanten. Dit heeft me precies daar gebracht waar ik als ondernemer wil zijn.

 ‘Het is mijn passie om jouw bedrijf te laten groeien naar een level waarop je krachtig onderneemt mét impact en zonder omzetdruk en stress.  Want dat is pas lekker ondernemen!

 

Mijn mooiste marketingwerk?

Groei en succes van mijn bedrijf en bij mijn klanten. Dat ondertussen meer dan 2.000 ondernemers kleine en grote marketinglessen bij me volgden, maakt me ook erg trots. En als ik nog iets moois mag zeggen, de vele Togolese* kinderen die iedere dag weer schoon drinkwater komen halen voor hun familie bij de waterput van de stichting waarvoor ik vrijwillig marketeer ben. Als ik daar aan denk, maakt mijn hart een klein sprongetje.

 

*Togo is een klein land in West Afrika waar ik in 2006 woonde. In 2009 richtte ik een stichting op voor de kinderen aldaar (tegelijkertijd met mijn bedrijf, tsja je kunt ook erg enthousiast en ondernemend zijn).

Jij?

Wat wil jij met jouw bedrijf?

De disclaimer

Ik wil nog een keer benadrukken dat deze live training niet voor iedereen is, maar perfect bij jou past als je:

  • gaat voor grootse doelen en dromen
  • toe bent aan ondernemen met meer focus, rust en koers
  • actief aan de slag wilt met het succes van jouw bedrijf
  • meer wilt leren over hoe je jouw activiteiten en marketing giet in een jaarplan
  • bereid bent je mouwen op te stropen, tijdens deze training maar zeker ook daarna
  • wilt sparren en leren van mij en andere ambitieuze ondernemers
  • veel inspiratie, kennis, tips en een echte doe-training wilt
  • naar huis wilt gaan met jouw praktische en slimme marketing jaarplan

 

Ja, ik doe mee!

 

Juliette van Marketingbureau Kleur uit Den Bosch is Expert in GroeiMarketing en marketingplannen voor ZZP & MKB. Zij helpt als coach of adviseur jouw bedrijf naar meer succes. Juliette heeft ruime ervaring als ondernemer en marketeer; van een kort advies met krabbels op een servet tot internationale miljoenenplannen. Zij voelt zich het beste thuis bij ondernemers en professionals uit de zakelijke dienstverlening, ZZP en klein MKB, zoals adviseurs, trainers, coaches, marketeers, project managers, faciliteer managers, communicatiespecialisten, business coaches, va’s, office managers, schrijvers, social entrepreneurs of andere kenniswerkers. Die ambitieus, gedreven, doelgericht en bereid zijn hun mouwen op te stropen. Haar programma’s rondom ‘Mijn Succesvolle Bedrijf ‘ worden omschreven als zeer waardevol.

Succesverhalen, ervaringen en testimonials

Simone Levie -MPOP
Wil je stap voor stap hulp bij je marketing? Heb je hulp nodig bij een goed strategisch plan? Een plan waarmee je echt aan de slag kunt? Ik ken veel marketing experts, maar Juliette is een van de weinigen die ik echt zou aanbevelen! Waarom? Omdat ze super veel weet, zich continu blijft ontwikkelen, ze zakelijk is, maar ook heel toegankelijk. Juliette is eerlijk en kan ook online marketing heel goed uitleggen. Zonder bla bla en daarbij schept ze ook heldere en duidelijke verwachtingen. Met haar werk je aan een lange termijn visie en bouw je je bedrijf strategisch goed op. En daardoor wordt je bedrijf succesvol.

Simone_Levie_Cirkel

Maaike van Wastijn – Sourchan
Juliette heb ik leren kennen als een echte marketing-vakvrouw. Naast inhoudelijke kennis beschikt ze over een heel arsenaal aan praktische hulpmiddelen, voorbeelden & tools. Daar kon ik als zelfstandig ondernemer direct mee aan de slag om mijn marketing een boost te geven, dat is goed gelukt. Ook op gebied van bedrijfsstrategie staat Juliette haar ‘mannetje’: ze voelt goed aan waar het knelt en waarom je als ondernemer soms even niet vooruit komt. Ze neemt dan alle tijd om je te coachen en vooruit te helpen. Haar inlevingsvermogen en oprechte betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Voor mij is ze een echte sparringpartner met wie ik hoop nog lang samen te werken.

Maaike_Van_Walstijn_Cirkel

Monique Lindzen, De contentbouwers, contentcreatie en publishing
Alle delen waarin we echt zelf aan de slag gingen waren erg waardevol.

Hans Bergsma, Bergsma Consult, Implementatieconsult
Ik was erg blij met de ‘richtingaanwijzers’ die je mij hebt gegeven. Het was leuk omdat de setting klein was en de interactie onderling gezellig maar waardevol. Zeker onder jouw leiding!

Alex Verstraeten MBA Interim CEO, algemeen directeur, adviseur, projectmanager voor gezonde groei 
Juliette is een dame die met grote deskundigheid, sympathie en pragmatisme bezig is met het marketing vak. Op grond van mijn ervaringen met haar wil ik haar van harte aanbevelen!

Anneke Krakers Ondernemerschap in Sociaal Werk | Aanjager van Transformatie | Verbinden van Sociaal en Zakelijk | Mentor en Adviseur
Juliette is een marketeer pur sang. Een gedegen vakvrouw die weet hoe je marketing moet aanpakken.

Ingrid Bennink – Bedrijfsanalyse en Advies
Ik wil je bedanken voor de waardevolle inzichten, de concrete tips en jouw enthousiasme. Jouw passie voor marketing straalt er van af.

Pieter Van de Ven – Groeps kantoor
Ik denk dat je wel hebt bewezen dat je de Expert status verdient. Keep up the good job!