NieuwsbriefSchrijf je hier in


Jaarplanner – Mojo 2019

My best business year ever!

Met de slimme en complete jaarplanner – Mojo 2019- creëer je jouw beste ondernemersjaar ever. Hiermee zet je een doordacht en praktisch jaarplan op waarmee je met vertrouwen en focus koerst door 2019 terwijl je werkt aan je droomdoelen en het volgende succeslevel van je bedrijf.  En dit alles op de meest makkelijke en slimme manier, namelijk volgens jouw Mojo*.

*Mojo =  hét snijpunt van sparkle en prestatie ofwel het punt waarop je met minimale inspanning, maximaal presteert!

Jaaplanner – Mojo 2019

Heb je zin in een beter ondernemersjaar? Ben je al die hap-snap en in de waan-van-de-dag-acties zat? En loop je al langer rond met het idee dat je jouw ambities en doelen nu eens echt anders aan wilt gaan pakken? Met visie, structuur en groei passend bij je bedrijf en doelen? Dan is een goede planning een must. Want met een planning werk je gericht stap voor stap aan de groei van je bedrijf en aan wat jij in 2019 en in de toekomst voor elkaar wilt krijgen. Je zult verstelt staan van wat na 1 jaar allemaal kunt realiseren door een goede planning.

 

Ja, ik bestel de Mojo 2019!

 

Inhoud van de Mojo 2019

√ Hoe je nú al werkt aan jouw toekomstige droombedrijf

√ Hoe je jouw doelen, zakelijk en privé voor dit jaar haalbaar maakt

√ Hoe je werkt met een jaarstrategie, wat een rust 🙂

√ Hoe je werkt aan meer omzet, vrijheid en vrije tijd

√ Hoe je kiest welke marketing je inzet en daarna stopt met maar van alles proberen

√ Hoe je dit alles in een planning giet dit werkbaar is voor jou en je bedrijf

√ Hoe je dit op een slimme, doordachte en vooral hele praktische manier doet

√ Hoe je je jaar, maand- en weekkalenders invult

√ Hoe je werkt met een weekkalender met topprioriteiten en marketingacties

“You already have it all,
it just needs marketing
!”

Specials 

In deze Mojo 2019 staan bovendien deze 4 leerzame specials:

  • In 3 slimme en verhelderende vragen naar je doelgroep.
  • Scoren met Content – 10 praktische en lucratieve content tips.
  • Welke Online en Offline Marketingmiddelen  zijn anno 2019 hot? Lees het hier.
  • Mijn 19 van 19. Wat wil ik bereiken in 2019? Doe inspiratie op en bepaal wat jij wilt in 2019!

 

Ja, ik bestel de Mojo 2019!

 

Je bedrijf stap voor stap gericht laten groeien

Ik ben fan van een goede planning. Het houdt me scherp, bij de les en laat mijn bedrijf iedere dag weer groeien, ook als het even tegenzit of er afleiding is. Dit kun jij ook. Ga voor jouw best business year ever met deze  waardevolle marketing en business planner en doe het.

Op jouw Mojo!

PS – Als marketeer heb ik aan heel veel marketing- en businessplannen meegewerkt. Van hele grote internationale plannen tot kleinere varianten. Ook volgden inmiddels meer dan 2.000 ondernemers kleine en grote marketinglessen bij me.  Deze planner staat vol met kennis en ervaring  die ik opdeed over wat werkt in marketing en ondernemen, ook voor jouw bedrijf.

PSS – Zelf werk ik al jarenlang met een  soortgelijk compact jaarplan op papier. Het houdt me bij de les en deed mijn bedrijf enorm groeien. Ook als het even tegenzit of er afleiding is.

PSSS – Let op! De investering is slechts € 42,50 een buitenkansje :). Doe ‘m jezelf en je bedrijf cadeau en maak je op voor een ondernemer-groots 2019! Je kunt meteen starten want na je bestelling ontvang je deze direct digitaal in je inbox.

 

Praktische informatie

  • Voor jou als ambitieuze ondernemer of professional.
  • Past heel goed wanneer je werkt in de zakelijk dienstverlener als ZZP’er of MKB’er.
  • De planner ontvang je na bestelling direct digitaal in je inbox.
  • De investering = € 42,50
  • Makkelijker, concreter en beter dan dit kan je ondernemersjaar niet worden.

Wat anderen zeggen over de Mojo 2019

‘Juliette haar specialiteit is het maken van een goed marketingplan. Mojo Marketing is marketing met visie en actie. Ik werk met de Mojo Marketing en Business Planner en dat bevalt me erg goed. Iedere dag weet ik welke acties mij te doen staan.’

Anneke Krakers
Ondernemerschap in Sociaal Werk & Aanjager van Transformatie
www.annekekrakers.nl

‘Wat ’n prachtig document kreeg ik handen; jouw marketing en businessplanner. Naast veel inzichten en mogelijkheden, heeft het me vooral structuur opgeleverd. Het motiveerde mij enorm om mijn marketing nu eens écht serieus te nemen. Mijn dag begint nu standaard met jouw planner en ik stel mezelf met zelfvertrouwen de vragen: welke resultaten zie ik, wat werkt wel, wat werkt minder etc. Het geeft me een gevoel van controle wat ervoor zorgt dat ik pro-actief anticipeer in mijn ondernemerschap. Dank je wel voor het delen van je kennis en kunde!’

Astrid Koelewijn
Personal Life Coach
www.lifecoach.nl

‘Juliette heeft mij geholpen om een start te maken met mijn marketing door mij te begeleiden aan de hand van haar Mojo Marketing & Business Planner. Door het stappenplan te doorlopen en met haar uitgebreide marketingadvies ben ik meer gestructureerd aan mijn marketing gaan werken, waardoor mijn bedrijf steeds beter zichtbaar wordt voor anderen. Bedankt, Juliette’

Irene Bex
stress- en burnoutspecialist
Coachpraktijk Irene Bex
www.komweerinbalans.nl

‘Afgelopen weken ben ik aan de slag gegaan met de Mojo Marketing & Business Planner van Juliette. De planner biedt allerlei handvatten om aan je bedrijf te werken en beter zichtbaar te worden bij (potentiële) klanten. De vragen die Juliette stelt in de planner zetten je aan het denken en hebben bij mij voor meer focus gezorgd. De planner biedt ook de nodige informatie over marketingtools en –trends. Je kunt daardoor eenvoudig de afweging maken wat deze tools en trends voor jou betekenen.’

Kirsten Jacobs
Loods en buitenboordmotor voor de publieke sector
www.iedereenaanboord.nl 

 

Ja, ik bestel de Mojo 2019!