NieuwsbriefSchrijf je hier in


Marketing & Businessplanner – Mojo #2018

Creëer je beste ondernemersjaar!

Met deze slimme en complete planner word je de beste ondernemersversie van jezelf. Hiermee creëer je namelijk jouw doordachte en praktische jaarplan vol met waardevolle marketing. Waarmee je met vertrouwen en focus door het jaar koerst terwijl je werkt aan je droomdoelen en het volgende succeslevel van jouw bedrijf.  En dit alles op de meest makkelijke en succesvolle manier, namelijk volgens jouw Mojo*! *Mojo =  hét snijpunt van sparkle en prestatie ofwel het punt waarop je met minimale inspanning, maximaal presteert.

Marketing & Business Planner – Mojo #2018

Heb je zin in een beter ondernemersjaar? Ben je al die Hap Snap Acties zat? En loop je al langer rond met het idee dat je jouw jaarplan en marketing nu eens echt anders aan wilt gaan pakken? Met visie, structuur en groei? Passend bij jou, je bedrijf en doelen? Met de Mojo #2018 gaat dit je lukken! Alle uitleg, werksheets, tools en oefeningen die je hiervoor nodig hebt, vind je in deze planner. Combineer dit met jouw kennis en passie en ik garandeer je dat je dit najaar jouw beste ondernemersmaanden ever creëert!

 

Ja, ik bestel de planner


Inhoud van de planner:

√ Toekomstvisie – later als je (ondernemer) groot bent

√ Zakelijke en persoonlijke jaardoelen

√  Jaarstrategie – met koers en focus het jaar door

√  Profit & Growth First
    veel ondernemers vergeten dit

√ Jaar-, maand- en weekkalenders voor overzicht, plannen, projecten en acties

√ Weekkalenders met je 3 topprioriteiten en marketingacties

“Stap voor stap alle tools en informatie voor een succesvol jaar!”

Specials

Dit jaar in de Mojo deze 4 waardevolle specials:

  • Welke 5 slimme stappen zet je om jezelf als Expert te profileren?
  • Welke 3 Mega Marketing Trends wil jij niet missen in 2018?
  • Online en Offline Marketingmiddelen die anno 2018 werken!
  • Mijn 18 van 18! Wat wil ik bereiken in 2018? Lees & Leer van deze ondernemerslessen.

 

Ja, ik bestel de planner

 

Klaar voor jouw beste ondernemersjaar ooit? Ga dit doen met deze planner!

Op jouw Mojo!

ba6e184e-f81c-4594-bac6-7e448d011b02

 

 


PS – 
Als marketeer heb ik aan heel veel marketing- en businessplannen meegewerkt. Aan hele grote plannen tot kleinere varianten. Ook volgden inmiddels meer dan 2.000 ondernemers kleine en grote marketinglessen bij me.  Alle kennis en ervaring over wat werkt, ook voor jouw bedrijf, staat in deze planner.

PSS – Zelf werk ik al jarenlang met een compact jaarplan op papier. Dit heeft me bedrijf enorm helpen groeien en houd me bij de les. Ook als het even tegenzit of er afleiding is. Ik weet uit ervaring dat het best wel een dingetje is zo’n jaarplan op stellen. En dit ook nog eens te vertalen naar wat je dan van dag tot dag gaat doen. Daarom deze planner!

PSSS – Let op! Er zijn maar 100.000 digitale exemplaren beschikbaar, dus op=op. Dit is de prijs: € 29,95. Hij wordt niet duurder of goedkoper, dus het is sowieso een buitenkansje. Doe ‘m jezelf en je bedrijf cadeau en maak je op voor een ondernemer-groots 2018! Je kunt er direct mee starten want na je bestelling ontvang je de planner in je inbox.

Praktische informatie

  • Voor jou als ambitieuze ondernemer, professional, coach, trainer, adviseur, kenniswerker of marketeer – ZZP & MKB.
  • Als je werkt in de zakelijk dienstverlener als ZZP of MKB.
  • De planner ontvang je na bestelling direct digitaal in je inbox.
  • De planner telt ongeveer 150 pagina’s. Laat je hierdoor niet afschrikken want ’t is echt reuze behapbaar. En er zitten sowieso al 52 weekoverzichten, 12 maandoverzichten, 4 kwartaaloverzichten en een jaaroverzicht in.
  • De investering = € 29,95.
  • Makkelijker en concreter dan dit kan je ondernemersjaar niet worden!

Wat anderen zeggen

‘Juliette haar specialiteit is het maken van een goed marketingplan. Mojo Marketing is marketing met visie en actie. Ik werk met de Mojo Marketing Planner en dat bevalt me erg goed. Iedere dag weet ik welke acties mij te doen staan.’

Anneke Krakers
Ondernemerschap in Sociaal Werk & Aanjager van Transformatie
www.annekekrakers.nl

‘Wat ’n prachtig document kreeg ik handen; jouw marketing en businessplanner. Naast veel inzichten en mogelijkheden, heeft het me vooral structuur opgeleverd. Het motiveerde mij enorm om mijn marketing nu eens écht serieus te nemen. Mijn dag begint nu standaard met jouw planner en ik stel mezelf met zelfvertrouwen de vragen: welke resultaten zie ik, wat werkt wel, wat werkt minder etc. Het geeft me een gevoel van controle wat ervoor zorgt dat ik pro-actief anticipeer in mijn ondernemerschap. Dank je wel voor het delen van je kennis en kunde!’

Astrid Koelewijn
Personal Life Coach
www.lifecoach.nl