NieuwsbriefSchrijf je hier in


VIP – Jouw Marketingplan Next Level
Van Strategie Naar Actie

marketingplan next level

Doorbreken met Jouw Next Level Marketingplan?

Hé ondernemer! Heb jij ook zulke mooie ambities en dromen voor je bedrijf? Het gevoel dat er veel meer in jou en je bedrijf zit dan je eruit haalt ondanks dat je keihard werkt? En wil je nu eens écht doorbreken naar een mooie impact en goedbetalende klanten terwijl je doet wat je het beste kunt en onderneemt in rust en vrijheid? Dan komt dit VIP programma ‘Jouw Marketingplan Next Level’ precies op de juiste tijd.

Klaar voor meer omzet en klanten maar dan wel op jouw manier?

Heel eerlijk, in de beginjaren van mijn ondernemerschap nam ik mijn marketing veel te veel voor lief (bloos, bloos). Ik deed veel aan wat ik Hap Snap Marketing noem en had geen gedegen marketingplan waarmee ik doorlopend en makkelijk aan nieuwe klanten kwam. Maar hé, het ging toch best wel ok? Ik had toch alles pico bello op orde? En enorm veel waarde te bieden? Dus het zal toch allemaal wel gaan rollen en de klanten zullen dan toch wel vanzelf komen?

En ja, de klanten kwamen wel maar ik moest er veel te hard voor werken en was de hele tijd ontzettend onrustig. Na een tijdje vroeg ik me dan ook af:  “Is dit alles? Is dit hoe ik wil ondernemen?” Ik besloot daarop het roer om te gooien en het anders te gaan aanpakken en mijn marketing weer een prominente plek te geven binnen mijn bedrijf. Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar voor die beslissing.

Misschien herken je dit? Dat je van dag tot dag je marketing en acties doet? Dat je blijft worstelen over hoe je meer impact maakt? En dat je zoekt naar een makkelijkere manier om nieuwe klanten te krijgen? Om maar niet te spreken over de voortdurende twijfel en stress die je van dit alles krijgt?

Dit zie ik bij heel veel bij ondernemers waar ik mee werk. Onwijs zonde van al je tijd, energie en vooral je talent. Dit hoef ik je niet te zeggen. Maar weet dat het anders kan, dat ook jij een goedlopend bedrijf kunt hebben. Mijn advies? Start met je Marketing. Zet je marketing en daarmee je bedrijf voor eens en altijd goed op de rit. Want dit gaat je écht verder helpen. En zelfs makkelijker en sneller dan je nu denkt.En ja zonder hele grote investeringen of jezelf drie slagen in de rondte te werken.

Het is mijn missie om je hiermee te helpen. Neem de stap naar de doorbraak van je bedrijf en stel Jouw Marketingplan Next Level op. Met alleen maar win-win marketing; waardevol en persoonlijk. Zonder bla, bla marketing of harde sales. Daar geloof ik niet in. Ik garandeer je dat je bedrijf hiermee stap voor stap zal groeien zoals jij wilt. Naar meer klanten en omzet. In minder tijd en met veel meer focus en rust. En helemaal op jouw manier. Precies als jij voor ogen had toen je startte als ondernemer.

Wat is de inhoud van dit exclusieve VIP programma?

Dit VIP programma ‘Marketingplan Next Level’ bestaat uit een 4-tal (online) privé sessies waarin je samen met mij werkt aan je strategie, marketingfundament en eindigt met een doordacht en praktisch marketingplan vol met content en acties voor 2020 en volgende jaren. We plannen de sessies ongeveer om de 10 tot 14 dagen in. Dan heb je tijd genoeg om zaken te laten borrelen en uit te werken en houd je de vaart erin. Ik zorg hierbij voor de juiste theorie, huiswerk en ik ben je scherpe marketingcoach.

In de laatste sessie zetten we de o zo belangrijke stap naar Jouw Meesterlijke Marketingplan. Ik durf een wedje met je te maken, dat je nu gaat doen waar je alle eerdere keren bent gestopt. Terwijl doorbreken, ook voor jouw bedrijf, juist hier start. Dit zie ik namelijk keer op keer gebeuren. Je eindigt dus in de praktijk, concreter dan dit kun je niet worden en je weet wat je gaat doen om door te breken. Daarnaast geef ik je precies de extra informatie die je op enig moment nodig hebt, ben ik je cheerleader en tussendoor bereikbaar voor al je vragen.

Wat zijn de resultaten van je marketingplan next level?

1. Je hebt eindelijk dé invulling van jouw marketingroute af;  van strategie naar een praktisch marketing jaarplan.
2. Je onderneemt vanuit jouw scherpe marketingfundament; je why, klant, aanbod, boodschap, expertise en inzichten in je markt.
3. Je zet je marketing op de rit:  je bepaalt je marketingmiddelen, zet je acties uit en bepaalt jouw waardevolle content.
4. Je eindigt met een marketing jaarplan mét een kalender gebaseerd op de dromen en doelen die jij voor 2020 hebt.
5. Je zet je hele bedrijf op volgens jouw ondernemersregels en doet wat bij jou en jouw klanten past.

Ik garandeer je dat dit je doorbraak is naar meer impact, omzet en klanten en tegelijkertijd meer rust en vrije tijd. Ik houd net zoals jij van ondernemen. Maar eerlijk is eerlijk, niets is zo fijn als hoe ik de laatste jaren onderneem; zorgeloos, in vrijheid én met leuke en goed betalende klanten én in de (parttime) tijd die ik kies. Zodat ik genoeg tijd overhoud om te sporten, met mijn gezin door te brengen en om tjsa gewoon niks te doen :).

Ben jij deze ambitieuze ondernemer?

Dit programma is niet voor iedereen. In dit programma werk ik namelijk alleen met ondernemers die serieus next level willen met hun bedrijf. Dit is dan ook alleen voor jou:

Als je voelt dat je stap voor stap je bedrijf wilt laten groeien door een sterke strategie en een uitgedacht concept

Al je een aantal jaren onderneemt en weet dat het makkelijker, slimmer, sneller en met meer rust en plezier kan

Als je begrijpt hoe belangrijk marketing is om door te breken naar meer impact en fijnere klanten

Als je er aan toe bent om meer te ondernemen vanuit jouw kennis, ervaring en expertise – jij bent het meest unieke binnen jouw bedrijf

Als je niet langer een meeloper wilt zijn, maar zelf je eigen marketingregels op wilt stellen. You being you in your business!

Als je wilt dat je marketing waardevol, persoonlijk en praktisch is – en geen fan bent van platte sales en geroeptoeter

Als je geld, tijd en energie wilt investeren in dit programma omdat je weet dat je dit dubbel en dwars gaat terugverdienen 🙂

Ook jíj kunt dit!

Ook jij kunt een goedlopend bedrijf hebben, daar ben ik van overtuigd. Jij hebt alles al wat je nodig hebt; unieke kennis, expertise, ervaring en passie. Het enige wat je hoeft te doen, is te beslissen dat je je door wilt breken en je bedrijf naar een hoger niveau wilt brengen. Alles wat je hiervoor nodig hebt, komt in dit VIP programma terug. En let op, je hoeft voor dit programma geen techneut te zijn of een grote zak mee geld mee te brengen. Helemaal niet.

Heb je interesse in dit exclusieve traject? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende VIP sessie waarin we online doorpraten over jouw doelen en dromen.

Eén stap!

Onthoud, je bent altijd maar één stap verwijderd om door te breken naar je volgende level en dat is de stap van ‘ja’ zeggen op jouw Marketingplan Next Level :). Ik zie er ontzettend naar uit deze stap met je te zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS Dit is een exclusief traject wat Juliette alleen aangaat met ambitieuze ondernemers die hun marketingroute naar succes, meer klanten, mooiere impact en meer vrijheid willen opzetten. Ben jij dit en wil je doorpraten? Maak een vrijblijvende online skype afspraak met Juliette.

Juliette van Marketingbureau Kleur uit Den Bosch is Expert in Marketingplannen voor ZZP & MKB, zakelijke dienstverleners. Zij helpt als coach of adviseur jouw bedrijf doorbreken naar meer succes, impact, klanten en omzet. Juliette heeft ruime ervaring als ondernemer en marketeer; van een kort advies met krabbels op een servet tot internationale miljoenenplannen. Zij voelt zich het beste thuis bij ondernemers en professionals uit de zakelijke dienstverlening, ZZP en klein MKB, zoals adviseurs, trainers, coaches, marketeers, project managers, faciliteer managers, communicatiespecialisten, business coaches, va’s, office managers, schrijvers, social entrepreneurs of andere kenniswerkers. Die ambitieus, gedreven, doelgericht en bereid zijn hun mouwen op te stropen. Haar aanbod rondom ‘Marketingplannen ‘ wordt omschreven als zeer waardevol.