NieuwsbriefSchrijf je hier in


Gratis Online Masterclass
‘Jouw Succesvolle Marketing Jaarplan’

Wil je meer impact, klanten en omzet creëren?

Wil je juíst nu in deze onzekere tijd gericht werken aan jouw bedrijf?
Aan je doelen én dromen?
Aan meer impact, klanten en omzet?
Met minder stress en meer focus en koers?

Dan is het slim je marketing  en daarmee je bedrijf eens goed op de rit te zetten. Je zet een eerste stap hierin door je doelen en dromen te vertalen naar een overzichtelijk, praktisch en succesvol marketing jaarplan. Wil je weten hoe je dit voor jouw bedrijf doet? Dan tip ik je graag op deze -tijdelijk gratis – waardevolle online masterclass. Hierin ga je de belangrijkste 7 stappen van zo’n marketing jaarplan voor jouw bedrijf vaststellen. Moet jij eens zien wat dit je bedrijf gaat opleveren als je besluit hier nú mee aan de slag te gaan.

Schrijf je hieronder in en kies het tijdstip dat jou het beste past;  vrijdagmorgen 22 mei om 10.00 uur of woensdagavond 27 mei om 20.00 uur.

Ik zie je heel graag dan!

 

HEEL EERLIJKMijn marketingplan heeft mijn bedrijf een reuzensprong gegeven. En dit zeg ik echt niet alleen omdat ik marketeer ben . Want door mijn plan ging ik gericht werken aan de groei van mijn bedrijf. Het geeft me iedere dag weer koers en focus en maakt me meer ‘ondernemer’. Het resultaat? Veel voldoening, impact en doorlopend nieuwe klanten met werk waar ik ontzettend veel plezier in heb. Precies zoals ik voor ogen had toen ik startte als ondernemer.

VERSTERK JE BEDRIJF – Gratis online masterclasses voor ondernemers & professionals
Juíst in deze nieuwe tijd is het heel belangrijk te blijven werken aan je bedrijf door het te versterken. Om je hiermee te helpen, ga ik een reeks waardevolle Online Masterclasses gratis openzetten onder de naam ‘Versterk je Bedrijf’. Je bent zo ontzettend welkom om hieraan mee te doen.

“Dit is pas écht marketing in de praktijk.”
“Aanrader. “