NieuwsbriefSchrijf je hier in


Masterclass – Hoe maak je een Marketing Jaarplan?

Zin in een beter ondernemersjaar?

Wil jij met focus en vertrouwen werken aan wat jij dit jaar wilt bereiken? Jouw dromen en doelen? Dan is een goede planning van je acties en marketing een must. Schrijf je in voor deze -tijdelijke- online masterclass en leer basisstappen van een slim en praktisch jaarplan voor jouw bedrijf.

In deze online masterclass ga je ontdekken: 

  • Hoe je nú al werkt aan jouw droombedrijf
  • Hoe je jouw smashing doelen en dromen omzet in een planning die werkt
  • Hoe je het hele jaar door, ook als er afleiding of tegenslag is, weet wat je moet doen door een slimme jaarstrategie -focus, focus, focus-
  • Hoe je meer omzet en klanten,  én meer vrijheid en vrije tijd krijgt om andere leuke dingen te doen 🙂
  • Hoe je jouw plan opdeelt in behapbare marketingstappen en acties – je kunt direct beginnen
  • Hoe je dit alles op een slimme, doordachte en meest praktische manier voor jouw bedrijf doet!

 

Je kunt je hieronder inschrijven. Enneh, het is nu nog gratis!

HEEL EERLIJK – Mijn marketingplan heeft mijn bedrijf een reuzensprong gegeven. En dit zeg ik echt niet alleen omdat ik marketeer ben . Want door mijn plan ging ik gericht werken aan de groei van mijn bedrijf. Het geeft me koers en focus en maakt me meer ‘ondernemer’. Het resultaat? Veel voldoening, impact en doorlopend nieuwe klanten met werk waar ik veel plezier in heb. Precies zoals ik voor ogen had toen ik startte als ondernemer.