NieuwsbriefSchrijf je hier in


Referenties en testimonials

testimonials

Referenties en testimonials

Thea van Blijdeveen – Thema Coaching
Marketing, ik had er niet zoveel mee. Als beginnend coach is het belangrijk om ook daar mee aan de slag te gaan. Juliette heeft mij wegwijs gemaakt in de wereld van marketing.  Op haar eigen vriendelijke, enthousiaste wijze legt ze stap voor stap uit wat wel en wat niet werkt en waarom. Haar passie voor marketing zie en hoor je in alles terug. Dank je wel Juliette voor je enthousiasme en alles wat ik van je heb mogen leren.

Thea_Van_Blijdeveen_Cirkel

Simone Levie -MPOP
Wil je stap voor stap hulp bij je marketing? Heb je hulp nodig bij een goed strategisch plan? Een plan waarmee je echt aan de slag kunt? Ik ken veel marketing experts, maar Juliette is een van de weinigen die ik echt zou aanbevelen! Waarom? Omdat ze super veel weet, zich continue blijft ontwikkelen, ze zakelijk is, maar ook heel toegankelijk. Juliette is eerlijk en kan ook online marketing heel goed uitleggen. Zonder bla bla en daarbij schept ze ook heldere en duidelijke verwachtingen. Met haar werk je aan een lange termijn visie en bouw je je bedrijf strategisch goed op. En daardoor wordt je bedrijf succesvol.

Simone_Levie_Cirkel

Maaike van Wastijn – Sourchan
Juliette heb ik leren kennen als een echte marketing-vakvrouw. Naast inhoudelijke kennis beschikt ze over een heel arsenaal aan praktische hulpmiddelen, voorbeelden & tools. Daar kon ik als zelfstandig ondernemer direct mee aan de slag om mijn marketing een boost te geven, dat is goed gelukt. Ook op gebied van bedrijfsstrategie staat Juliette haar ‘mannetje’: ze voelt goed aan waar het knelt en waarom je als ondernemer soms even niet vooruit komt. Ze neemt dan alle tijd om je te coachen en vooruit te helpen. Haar inlevingsvermogen en oprechte betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Voor mij is ze een echte sparringpartner met wie ik hoop nog lang samen te werken.

Maaike_Van_Walstijn_Cirkel

Ingrid Bennink – ww.ingridbennink.nl
Ik wil je bedanken voor de waardevolle inzichten, de concrete tips en jouw enthousiasme waarmee je deze challenge vormgegeven hebt. Jouw passie voor marketing straalt er van af.
Hartelijke groet, Ingrid Bennink.

Pieter Van de Ven – Groeps kantoor
Ik denk dat je met het werkboek, de video’s en deze groep (alhoewel Facebook niet mijn ding is) wel hebt bewezen dat je de Expert status verdient. Keep up the good job!

Marian Kouw – MIY ANNA
Juliette , heel fijn om met marketing bezig te zijn op deze manier via deze Challenge . Hele duidelijke video’s Dankje wel.

Fleur Veldkamp – www.mamasliefste.nl & www.bakfietssale.nl
De adviezen van Juliette waren ook zeer waardevol en gaven me de bevestiging goed op weg te zijn en toch ook het via een ander invalshoek nogmaals te bekijken.

Melanie Koorevaar – http://www.thebuttonfactory.nl
Het was leerzaam en toepasbaar in het dagelijkse bedrijfsleven. Het heeft mij uitgedaagd om mijn aanpak nog eens goed onder de loep te nemen en met laagdrempelige tactieken die direct toepasbaar zijn. Marketing is ook een beetje psychologie, weten hoe je mensen kan raken. Top!

Arno Zweers – hippepatronen.nl
Enige tijd geleden kwam ik een bericht tegen over een marketing challenge. Met een open mind en niet al te veel verwachtingen van een gratis online challenge besloot ik mee te doen.
Ik was en ben aangenaam verrast, Juliette voerde je 10 dagen mee langs de basis van marketing middels uitleg, video’s, doe-opdrachten en bovenal liet ze je zelf nadenken over je eigen business door middel van kernbegrippen die je moest vertalen naar je eigen praktijk.
Bij dit alles schroomde ze de interactie totaal niet. Ze was dagelijks te vinden in de besloten Facebook groep om aanmoedigingen en aanvullende tips en adviezen te geven. Ze is duidelijk de expert en heeft een mooi marketing instrument gevonden. Ze past overduidelijk haar strategieën zelf ook toe, daar hou ik van. Als ik ooit een marketeer nodig heb, zal ik zeker aan haar denken (wederkerigheid)