NieuwsbriefSchrijf je hier in


exclusieve eendaagse training
‘mijn succesvolle bedrijf’

Waar denk jij aan bij ‘mijn succesvolle bedrijf’?

Aan vrijheid, creativiteit en doen wat je het beste kunt en tofste vindt?
Aan ondernemen op jouw manier? Mét een mooie impact en
een constante stroom van fijne en goed betalende klanten?

Zie je dit zo voor je? Dan past deze exclusieve eendaagse training ‘mijn succesvolle bedrijf’ precies bij je!

Een succesvol bedrijf? Waarom niet jíj? Waarom niet nú? 

Wist je dat ook voor jou een succesvol bedrijf veel dichterbij is dan je nu denkt? Dat het vaak slechts een kwestie is van tijd plannen om gericht te werken aan je succes? En de juiste ondernemerskills en marketing kennen en inzetten?

In deze training ga je leren over en werken aan jouw succesvolle bedrijf. Allereerst ga je praktisch aan de slag met de route naar jouw succesvolle bedrijf. Je gaat daarbij werken aan je pijlers van succes. Vervolgens leer je alles over hoe je een strategiekoers naar succes opzet voor je bedrijf. Precies zoals alle grote ondernemers en marketeers dit doen. Zo krijg je je bedrijf op de rit en ga je ondernemen volgens jouw ondernemersregels en mét een mooie impact en goedbetalende klanten. Kun je je voorstellen hoe dit voor je zal zijn?

Wat ga je doen in deze waardevolle training?

 • Je drinkt allereerst een lekkere kop koffie of thee en netwerkt met de andere deelnemers.
 • In de ochtend werk je aan jouw pijlers van succes. Je krijgt veel praktische theorie en oefeningen die je maakt in jouw handboek voor succes.
 • Tussen de middag geniet je van een lekkere en gezonde lunch.
 • In de middag leer je de exacte stappen van jouw strategiekoers naar succes. Dit is een marketingmodel wat alle grote ondernemers en marketeers toepassen. Zet dit op voor je bedrijf en je bereik zal gaan groeien met als resultaat een constante stroom aan leuke klanten en fijne omzet.
  Ikzelf werk al tientallen jaren als (internationaal) marketeer en ondernemer zeer intensief aan en met dit model; bij hele grote miljoenen-ondernemingen, mijn eigen bedrijf en bij mijn klanten. Keer op keer heb ik de gouden waarde ervan in de praktijk gezien. Hier ga je je ondernemersleven lang plezier van hebben, dat garandeer ik je. Ik sta dan ook echt te popelen om je dit te leren.
 • We sluiten deze fantastische dag af met een drankje.
 • Je gaat naar huis met je handboek voor succes en heel veel energie, praktische informatie en kennis waarmee je direct aan de slag kunt!

Ja, ik doe mee

Resultaat van deze training

In deze training ga je intensief werken aan jouw persoonlijke handboek voor succes. Je hebt jouw pijlers van succes helder en kent de stappen van je strategiekoers naar succes. Dit alles heb je ingevuld op de manier waarop jij wilt ondernemen, jóuw ondernemersmanier. Zodat je straks met trots kunt zeggen, dit is Mijn Succesvolle Bedrijf.

Voor wie is deze training

Speciaal voor jou als ondernemer en professional uit de dienstverlening, ZZP’er en klein MKB. Startend, een aantal jaren bezig of klaar voor je the next step omdat je weet dat het beter en makkelijker kan. Dus ben jij een adviseur, trainer, coach, marketeer, project manager, faciliteer manager, communicatiespecialist, business coach, va, office manager, schrijver, social entrepreneur, therapeuten, opleiders of een andere kenniswerker?  Ambitieus, gedreven en bereid je mouwen op te stropen en voor je succes te gaan staan? Dan is dit jouw training!

De disclaimer

Ik wil graag nog een keer benadrukken dat deze training niet voor iedereen is, maar perfect bij jou en je bedrijf past als je:

 • gaat voor grootse doelen en dromen
 • toe bent aan ondernemen met meer focus, rust en koers
 • actief aan de slag wilt met het succes van jouw bedrijf
 • meer wilt leren over ondernemen en ondernemerskills
 • je bedrijf en marketing op de rit wilt zetten met waardevolle marketing
 • bereid bent je mouwen op te stropen, tijdens deze training maar zeker ook daarna
 • wilt sparren en leren van andere ambitieuze ondernemers
 • veel inspiratie, kennis, tips en een echte doe-trainingsdag wilt
 • wilt werken aan jouw handboek voor succes (hier ga je zo veel aan hebben)

Praktische informatie

-> Wie zien elkaar op donderdag 24 januari 2019.
-> Vanaf 9.30 uur kun je binnenlopen om te netwerken met een kopje koffie of thee.
-> De training is van 10.00 – 16. 00 uur.
-> Wie wil, is van harte uitgenodigd daarna nog een drankje na te doen.
-> De locatie is in het centrum van Den Bosch, goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. De definitieve locatie hangt af van het aantal deelnemers en krijg je vooraf te horen.

Jouw early bird – investering

Je investering is €197,-  voor deze fantastische dag met daarbij inbegrepen een heerlijke lunch, koffie en thee en een jouw handboek voor succes. Dit early bird tarief is geldig tot maandag 21 januari. Daarna stijgt de prijs.

Wie ben ik?

Ik ben Juliette. Ondernemer en Marketeer, maar ook moeder en kostwinnaar. Met Marketingbureau Kleur help ik ondernemers op een makkelijke manier groeien naar een succesvol bedrijf. Marketingbureau Kleur bestaat inmiddels ruim 9 jaar. Ik startte mijn bedrijf op het dieptepunt van de economische crisis, een mooi moment voor mijn ondernemers-vuurdoop dacht ik zo. En ja, het is meer dan goed gegaan, want vandaag de dag doe ik vooral wat ik het allertofste vind, goed kan, op mijn manier, in mijn (parttime) tijd én met een mooi bereik en toffe omzet.

Dit alles heb ik voor elkaar gekregen door mijn passie, internationale ervaring en kunde te vertalen naar wat mijn klant nodig heeft. Daarna heb ik mijn bedrijf en marketing zó opgezet dat mijn bedrijf iedere dag moeiteloos groeit. Naar een steeds groter bereik en een constante stroom aan slimme en goed betalende klanten. En dit alles op mijn manier, volgens mijn ondernemersregels. Dit is samengevat dé Koers geweest naar Mijn Succesvolle Bedrijf geweest. Precies zoals ik het voor ogen had toen ik startte als ondernemer. En guess what? Ik leer je heel graag hoe ik dit gedaan heb want jij kunt dit ook!

Mijn mooiste marketingwerk? Zichtbare groei van mijn bedrijf en mijn klanten. En dat ondertussen meer dan 2.000 ondernemers kleine en grote marketing-lessen bij me volgden. Dit maakt me trots.
Maar ook ben ik trots op de vele Togolese* kinderen die iedere dag weer schoon drinkwater voor hun familie kunnen komen halen bij de waterput van Stichting Elayi. Ik ben mede-oprichter van deze stichting en doe er vrijwillig de marketing en fondsenwerving voor. Als ik aan de kinderen denk, maakt mijn hart een klein sprongetje.
*Togo is een klein land in West Afrika waar ik in 2006 woonde. Wat een prachtervaring was dat!

Juliette van Marketingbureau Kleur uit Den Bosch is Expert in GroeiMarketing voor ZZP & MKB. Zij helpt als coach of adviseur jouw bedrijf naar meer succes. Juliette heeft ruime ervaring als ondernemer en marketeer; van een kort advies met krabbels op een servet tot internationale miljoenenplannen. Zij voelt zich het beste thuis bij ondernemers en professionals uit de zakelijke dienstverlening, ZZP en klein MKB, zoals adviseurs, trainers, coaches, marketeers, project managers, faciliteer managers, communicatiespecialisten, business coaches, va’s, office managers, schrijvers, social entrepreneurs of andere kenniswerkers.  Ambitieus, gedreven, doelgericht en bereid zijn hun mouwen op te stropen. Haar programma’s rondom ‘Mijn Succesvolle Bedrijf ‘ worden omschreven als zeer waardevol.

Ja, ik doe mee

Testimonials

Simone Levie -MPOP
Wil je stap voor stap hulp bij je marketing? Heb je hulp nodig bij een goed strategisch plan? Een plan waarmee je echt aan de slag kunt? Ik ken veel marketing experts, maar Juliette is een van de weinigen die ik echt zou aanbevelen! Waarom? Omdat ze super veel weet, zich continu blijft ontwikkelen, ze zakelijk is, maar ook heel toegankelijk. Juliette is eerlijk en kan ook online marketing heel goed uitleggen. Zonder bla bla en daarbij schept ze ook heldere en duidelijke verwachtingen. Met haar werk je aan een lange termijn visie en bouw je je bedrijf strategisch goed op. En daardoor wordt je bedrijf succesvol.

Simone_Levie_Cirkel

Maaike van Wastijn – Sourchan
Juliette heb ik leren kennen als een echte marketing-vakvrouw. Naast inhoudelijke kennis beschikt ze over een heel arsenaal aan praktische hulpmiddelen, voorbeelden & tools. Daar kon ik als zelfstandig ondernemer direct mee aan de slag om mijn marketing een boost te geven, dat is goed gelukt. Ook op gebied van bedrijfsstrategie staat Juliette haar ‘mannetje’: ze voelt goed aan waar het knelt en waarom je als ondernemer soms even niet vooruit komt. Ze neemt dan alle tijd om je te coachen en vooruit te helpen. Haar inlevingsvermogen en oprechte betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Voor mij is ze een echte sparringpartner met wie ik hoop nog lang samen te werken.

Maaike_Van_Walstijn_Cirkel

Alex Verstraeten MBA Interim CEO, algemeen directeur, adviseur, projectmanager voor gezonde groei 
Juliette is een dame die met grote deskundigheid, sympathie en pragmatisme bezig is met het marketing vak. Op grond van mijn ervaringen met haar wil ik haar van harte aanbevelen!

Anneke Krakers Ondernemerschap in Sociaal Werk | Aanjager van Transformatie | Verbinden van Sociaal en Zakelijk | Mentor en Adviseur
Juliette is een marketeer pur sang. Een gedegen vakvrouw die weet hoe je marketing moet aanpakken.

Ingrid Bennink – Bedrijfsanalyse en Advies
Ik wil je bedanken voor de waardevolle inzichten, de concrete tips en jouw enthousiasme. Jouw passie voor marketing straalt er van af.

Pieter Van de Ven – Groeps kantoor
Ik denk dat je wel hebt bewezen dat je de Expert status verdient. Keep up the good job!

 

Ja, ik doe mee