NieuwsbriefSchrijf je hier in


‘Jouw Succesvolle Marketing Jaarplan’

Wil je meer impact, klanten en omzet creëren?

Je bent hier niet voor niets. Want dit is jóuw persoonlijke uitnodiging voor de waardevolle online workshop ‘Jouw Succesvolle Marketing Jaarplan’. Ben je klaar voor je volgende stap? Om je praktische en doordachte marketing jaarplan op te stellen waarmee je gericht werkt aan de groei van je bedrijf?  Aan je doelen en dromen? Meer impact, klanten en omzet? En hoe zou het voor je zijn als je dit alles zelfs bereikt met minder stress, meer focus en koers? Ja, zélfs nu?

Ja, ik doe mee!

Wat wil jij écht bereiken?

De belangrijkste vraag in je marketing jaarplan is de vraag over wat jij écht wilt bereiken. Want hier draait je marketingplan om. In deze online workshop gaan we samen volledig de diepte in en leer ik je hoe je in 7 makkelijke marketingstappen een Marketing Jaarplan opzet voor jouw bedrijf. Je krijgt het ultieme stappenplan, we gaan samen door de theorie en kijken naar praktische voorbeelden. Na deze workshop heb je alle informatie en tools in handen om ‘Jouw Succesvolle Marketing Jaarplan’ in te gaan vullen. Gericht op het creëren van meer impact, klanten en omzet, maar dan wel op jóuw manier. Met jouw persoonlijke en waardevolle marketing.

Zo ga je in deze online workshop nadenken over:

 • Welke dromen en doelen jij voor dit jaar hebt, wat wil jij nou écht bereiken?
 • Wat je aan impact, klanten, omzet en -misschien nog wel belangrijker- aan vrije tijd en vrijheid wilt?
 • Hoe en met welke waardevolle en persoonlijke marketing je dit gaat bereiken?
 • Hoe jouw marketing jaarkalender eruit ziet? Dit gaat je gegarandeerd koers, rust en resultaat geven.

Inhoud van de workshop

Na deze workshop weet je:

 • wat het ultieme raamwerk voor jouw marketing jaarplan 2020 én de volgende jaren is. Hier ga je jarenlang plezier van hebben.
 • wat jouw heldere marketing jaarstrategie is; hét antwoord op hap snap en maar wat uitproberen 🙂.
 • hoe je jouw marketing, content en acties verwerkt in slimme marketingtemplates, deze staan in je gratis handboek!
 • hoe je op een actieve maar integere manier je marketing richt op meer impact, klanten en omzet.
 • hoe jouw waardevolle en persoonlijke marketing eruit ziet, precies zoals bij je bedrijf en klanten past!

Ik garandeer je dat je met dit stappenplan en gratis handboek jouw marketing én daarmee je bedrijf eindelijk eens op de rit gaat zetten. Om het vervolgens elke dag weer te laten groeien. Gun je bedrijf deze serieuze kans en investeer hier nú in.

Praktische informatie

 • De online workshop is op vrijdag 5 juni 13.30 tot ongeveer 16.00 uur. Dan kun je maandag (of zaterdag als je wilt) hiermee aan de slag.
 • Als je je inschrijft, krijg je een virtuele stoel, eerste rang, beloofd ;).
 • Per mail ontvang je later het handboek en je virtuele entreeticket naar de workshop.

Voor wie?

Deze workshop is op je lijf geschreven als je ondernemer of professional bent in de zakelijke dienstverlening. ZZP, ZP of klein MKB. Zoals ondernemer of professional, adviseur, trainer, coach, marketeer, project manager, faciliteer manager, communicatiespecialist, business coach, va, office manager, schrijver, social entrepreneur, therapeut, opleider of andere kenniswerker. Daarnaast onderneem of werk je al een aantal jaren en wil je jouw bedrijf of dat waar je voor werkt laten groeien met een goed en onderbouwd marketingplan. Verder is het een must dat je bereid bent de handen uit de mouwen te steken. En verlangt naar een meer makkelijkere en eigen manier om meer impact en inkomen te genereren met minder stress :). Ben jij dit? 

 

“Over een half jaar kan je bedrijf
op een totaal ander level zitten.”

Speciale actie in deze speciale tijd

In deze speciale tijd kun je tegen een speciaal tarief deze workshop volgen en je krijgt er het handboek t.w.v. € 50,- gratis bij.
Je kunt nu meedoen van € 297,– VOOR  slechts € 197,- exclusief BTW aan deze 2,5 uur durende online workshop met álle theorie, marketing maand templates én het gratis complete handboek waarin je straks Jouw Succesvolle Marketing Jaarplan schrijft.

Het beloofd een hele waardevolle en leuke online masterclass te worden voor een hele mooie investering. Een buitenkansje zal zeg ik het zelf. Ik zie er ontzettend naar uit je te verwelkomen.

Ja, ik doe mee!

Op jouw succes!

 

PS – Als marketeer heb ik aan heel veel marketing- en businessplannen meegewerkt. Van hele grote internationale plannen tot krabbels op een servetje. Ook volgden inmiddels meer dan 2.000 ondernemers kleine en grote marketinglessen bij me waarvan ik veel leerde.  In deze workshop en dit handboek komt het beste van ál mijn ervaring en kennis over een marketing jaarplan samen. Je krijgt precies datgene wat je nodig hebt aan theorie en stappen om een makkelijk en praktisch marketing jaarplan op te stellen.

PSS – Zelf werk ik al jarenlang met een  soortgelijk compact plan op papier. Het houdt me bij de les en deed mijn bedrijf direct groeien.

PSSSNog een ding; deze online workshop met gratis handboek is in normale tijden NIET te boeken voor deze prijs. Doe dit jezelf én je bedrijf cadeau zou ik zeggen. 

 

“You already have it all,
it just needs marketing
!”

Wat anderen zeggen

‘Juliette haar specialiteit is het maken van een goed marketingplan. Dit handboek is marketing met visie en actie. Ik werk hiermee en dit bevalt me erg goed. Iedere dag weet ik welke acties mij te doen staan.’

Anneke Krakers
Ondernemerschap in Sociaal Werk & Aanjager van Transformatie
www.annekekrakers.nl

‘Wat ’n prachtig document kreeg ik handen. Naast veel inzichten en mogelijkheden, heeft het me vooral structuur opgeleverd. Het motiveerde mij enorm om mijn marketing nu eens écht serieus te nemen. Mijn dag begint er nu standaard mee en ik stel mezelf met zelfvertrouwen de vragen: welke resultaten zie ik, wat werkt wel, wat werkt minder etc. Het geeft me een gevoel van controle wat ervoor zorgt dat ik pro-actief anticipeer in mijn ondernemerschap. Dank je wel voor het delen van je kennis en kunde!’

Astrid Koelewijn
Personal Life Coach
www.lifecoach.nl

‘Juliette heeft mij geholpen om een start te maken met mijn marketing door mij te begeleiden aan de hand van haar handboek en adviezen. Door het stappenplan te doorlopen en met haar uitgebreide marketingadvies ben ik meer gestructureerd aan mijn marketing gaan werken, waardoor mijn bedrijf steeds beter zichtbaar wordt voor anderen. Bedankt, Juliette’

Irene Bex
stress- en burnoutspecialist
Coachpraktijk Irene Bex
www.komweerinbalans.nl

‘Afgelopen weken ben ik aan de slag gegaan met het marketing jaarplan van Juliette. het biedt allerlei handvatten om aan je bedrijf te werken en beter zichtbaar te worden bij (potentiële) klanten. De vragen die Juliette stelt, zetten je aan het denken en hebben bij mij voor meer focus gezorgd. Het handboek biedt ook de nodige informatie over marketing. Je kunt daardoor eenvoudig de afweging maken wat deze tools en trends voor jou betekenen.’

Kirsten Jacobs
Loods en buitenboordmotor voor de publieke sector
www.iedereenaanboord.nl