NieuwsbriefSchrijf je hier in


Online Workshop ‘Jouw Winnende Webinar’

Op zoek naar dé strategie voor ‘Jouw Winnende Webinar?

Wil je starten met webinars of je webinars verder professionaliseren? Ben je op zoek naar dé ultieme webinarstrategie waarmee je ‘Jouw Winnende Webinar’ creëert? Zodat je met flair dit online podium pakt? Je volop waarde geeft aan jouw favoriete kijker (lees: je favoriete klant)? En meer impact, klanten en verkoop met je webinars realiseert?

Ik weet waar jij als ondernemer mee worstelt als het gaat om webinars. Vragen als: ‘Hoe timmer ik een goed en leerzaam webinar in elkaar? Hoe kan ik snel waardevolle en slimme inhoud maken? Hoe ga ik om met mijn podiumvrees? En hoe vertel ik meer over mijn mooie programma’s zonder te opdringerig te lijken of een salesy aanbod te doen?’

Laat me je een tegenvraag stellen: ‘Hoe zou het voor je zijn als je alle theorie & tools hiervoor in een klap in je handen hebt?’ Want dit alles en meer, krijg je in deze workshop. Alles wat je nodig hebt zit is verwerkt in de slimme en praktische webinarstrategie ‘Jouw Winnende Webinar’.  Zoals dé 3 essentiële stappen zoals ijzersterke introductie, waardevolle inhoud en een aantrekkelijk aanbod waar je kijker ‘Ja’ tegen zegt? Volg deze webinarstrategie, vul je gratis handboek in en je hebt 80% van jouw webinar succes in je pocket!

Ja, ik wil ook een winnend webinar!

Wat leer je in ‘Jouw Winnende Webinar’?

In deze Online Workshop leer je hoe je een winnend webinar creëert:

met meer flair, impact, klanten en verkoop (let op: dit doe je met waarde en dat is écht wat anders dan een plat sales webinar)

aan de hand van dé winnende webinarstrategie met heldere scrips en theorie die je op jouw manier invult

volgens 3 essentiële stappen; een pakkend intro, boeiende inhoud en een aantrekkelijk aanbod

waarin je een onvergetelijke eerste indruk maakt in je intro; wat je daar zegt en doet (you don’t need a second chance…)

waarin je je kijker boeit en bindt met jouw unieke en waardevolle kennis, dus niet met prietpraat, dat is niets voor jou

met een aantrekkelijk aanbod zoals je mooie programma of coaching, waar je kijker ‘JA’ tegen zegt

waarin je dit alles met zelfvertrouwen, focus en flair doet, zelfs als je nu denkt ‘hoe dan’?

Waarom zou jij starten met ‘Jouw Winnende Webinar’?

Al heel wat jaren geef ik webinars om een aantal redenen. Zo help ik graag mijn klanten op weg met mijn waardevolle kennis en ervaring. Connect ik met ze op een persoonlijke manier, ook al is dit online. Maak ik impact en verkoop ik makkelijk en zonder schroom mijn mooie programma’s zoals coaching, trainingen en workshops via deze webinars. Daarnaast heb ik gewoon een goed verhaal te vertellen. Ik durf een wedje te maken dat dit ook voor jou geldt.

De keuze voor webinars was me vrij snel duidelijk maar eerlijk is eerlijk, het geven ervan ging met vallen en opstaan. Zo worstelde ik met vragen als: ‘Hoe ga ik dit aanvliegen? Wat is een juiste opbouw? Wat zeg ik in mijn introductie? Welke kennis deel ik wel, welke niet en waarom? Hoe geef ik een webinar met zelfvertrouwen en flair? En hoe doe ik in vredesnaam een aanbod op een natuurlijke manier zonder te salesy of opdringerig over te komen?’ Herkenbaar?

Ik besloot er werk van te maken want ik zag hoe succesvol andere ondernemers met webinars waren. Dus ging ik heel veel webinars geven om te zien wat wel en niet werkt. Ik ging onwijs veel webinars volgen bij experts die veel kijkers & klanten hebben (mijn oren suizen er nu nog van). En ik volgde betaalde programma’s van ondernemers die hun miljoenen business opbouwden rondom webinars. Uit dit alles haalde ik het beste van het beste en verwerkte dit in dé ultieme winnende webinarstrategie die je in deze Online Workshop stap voor stap leert. Zeg eens, ben je klaar voor Jouw Winnende Webinar?!

Ja, ik wil ook een winnend webinar!

Praktische informatie over ‘Jouw Winnende Webinar’

Deze Online Workshop eindigt in de praktijk! Ik leer je stap voor stap dé ultieme webinar strategie en jij vult deze in met jouw mooie inhoud. Schrijf je in en:

 • wees welkom bij de Online Workshop op – een later te plannen datum en tijd-
 • krijg álle theorie, tips & tools die je nodig hebt voor ‘Jouw Winnende Webinar’ in het gratis handboek
 • leer dé ultieme en complete webinarstrategie (deze is verrassend makkelijk kan ik je vertellen)
 • lees alle voorbeelden en scripts uit de praktijk; vul deze in en je webinar is af!
 • ontvang een uitnodiging voor het latere live vragenuurtje waar je aan mee doet als je zover bent; jouw laatste puntjes op de i!
 • krijg een bijzonder prijs omdat het zo’n bijzondere tijd is; de investering voor deze workshop is slechts € 147,-. Speciaal voor jou :).

 

“Vertel je verhaal in een webinar en
win het hart van je klant!”

‘Jouw Winnende Webinar’ af na deze Online Workshop

Jouw resultaten na deze Online Workshop? Je weet precies hoe je:

 • op een warme manier jouw unieke en waardevolle kennis, ervaring en verhaal deelt met je lievelingskijker; je klant
 • webinars inzet om je marketing en je bedrijf te versterken, maar dan wel op jouw persoonlijke en waardevolle manier
 • op een makkelijke en natuurlijke manier meer impact, klanten en verkoop realiseert
 • jouw online podium, je webinars, betreedt met zelfvertrouwen en flair
 • in het gratis handboek jouw webinarstrategie invult. Handboek uit? Jouw Winnende Webinar af!

Wie ben ik?

Mijn naam is Juliette en ik heb een groot hart voor marketing en communicatie. Ik leerde het marketingvak van de allerbeste ondernemers en marketeers van heinde en verre. Ik werk graag met ondernemers of professionals die hun kennis inzetten en iedere dag weer met passie aan de groei van hun bedrijf werken. Ben jij dit? Laten we dan aan de slag gaan! Ik kan niet wachten om het beste van het beste met je te delen van wat ik geleerd en ervaren heb over webinar. Dit gaat je heel veel tijd en frustraties besparen kan ik je vertellen. Ik zou willen dat ik deze workshop had  kunnen volgen toen ik startte met webinars. Schrijf je in, ik zie ernaar uit je te verwelkomen.

op Jouw Winnende Webinar!

Wat anderen zeggen

Jacqueline – Coach en succesvol onderneemster
Juliette heeft mij geholpen met het inrichten van mijn webinars. Hierbij heeft ze uitleg gegeven over webinars en hebben we alle teksten van de follow up mails inclusief call to actions, en de presentatie bekeken en ingeladen. Ook heeft ze met mij de opname bekeken na het geven van mijn eerste webinar en hebben we de zaken aangescherpt.
Ik ben erg tevreden over haar professionele manier van werken en met name dat ze echt maatwerk levert, waardoor ik daarna zelfstandig verder kon met het materiaal.

Heel erg bedankt Juliette, hartelijk groet, Jacqueline

Buffi Duberman – Fresh and fabulous English coaching
‘Voordat ik mijn eerste webinar gaf, heb ik Juliette benaderd voor tips en tricks. Ik ben haar nog dankbaar voor haar concrete en helder advies!’ Buffi

Simone Levie -Business Coach, Visionair en Multiple Onderneemster, bekend van MPOP
Wil je stap voor stap hulp bij je marketing? Heb je hulp nodig bij een goed strategisch plan? Een plan waarmee je echt aan de slag kunt? Ik ken veel marketing experts, maar Juliette is een van de weinigen die ik echt zou aanbevelen! Waarom? Omdat ze super veel weet, zich continue blijft ontwikkelen, ze zakelijk is, maar ook heel toegankelijk. Juliette is eerlijk en kan ook online marketing heel goed uitleggen. Zonder bla bla en daarbij schept ze ook heldere en duidelijke verwachtingen. Met haar werk je aan een lange termijn visie en bouw je je bedrijf strategisch goed op. En daardoor wordt je bedrijf succesvol.

Maaike van Wastijn – Sourchan
Juliette heb ik leren kennen als een echte marketing-vakvrouw. Naast inhoudelijke kennis beschikt ze over een heel arsenaal aan praktische hulpmiddelen, voorbeelden & tools. Daar kon ik als zelfstandig ondernemer direct mee aan de slag om mijn marketing een boost te geven, dat is goed gelukt. Ook op gebied van bedrijfsstrategie staat Juliette haar ‘mannetje’: ze voelt goed aan waar het knelt en waarom je als ondernemer soms even niet vooruit komt. Ze neemt dan alle tijd om je te coachen en vooruit te helpen. Haar inlevingsvermogen en oprechte betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Voor mij is ze een echte sparringpartner met wie ik hoop nog lang samen te werken.

Ja, ik wil ook een winnend webinar!

Ok, nog een keer dé winners van deze waardevolle workshop

In jouw winnende webinar leer je hoe je:

en onvergeteljke eerste indruk maakt, you don’t need a second change for…

met jouw unieke en waardevole kennis je kijker boeit en bindt

op een natuurlijke manier jouw aanbod onder de aandacht brengt jouw mooie programma’s of coaching

Kortom leer hoe je webinars creëert met meer flair, impact, klanten en verkoop.