NieuwsbriefSchrijf je hier in


Ja! Een ‘Nee’!

nee

Wist je dat een ‘Nee’ tegen je aanbod helemaal zo gek nog niet is. En dat het veelal iets anders betekent dan jij er in eerste instantie bij voelt? Een  ‘Nee’  gaat namelijk vaak over bezwaren die jouw potentiële klant heeft. En het mooie is, over die bezwaren kun je vooraf nadenken zodat je ze op dat moment goed kunt pareren.

Wil je weten welke bezwaren vaak voorkomen? Hieronder geef ik je de top 7 van meest voorkomende ‘Nee’s.

Dit is de top 7 van ‘Nee’

  1. Niet nu
  2. Niet dit
  3. Niet precies
  4. Kan ik dit wel, is het technisch niet te moeilijk
  5. Hoeveel tijd kost dit
  6. Wat schiet ik ermee op
  7. Ik snap niet wat je zegt

Doe er je voordeel mee. Maak er snel een aantekening van dan heb jij de volgende keer jouw antwoord op een ‘Nee’ klaar!

 

 

Wil je meer lezen over wat een ‘Nee’ inhoudt?Download dan mijn gratis e-book met het uitgebreide artikel plus nog meer waardevolle marketingtips waar je direct iets mee kunt ’10 Quick Wins in Marketing’.

 

 

 

Juliette van Marketingbureau Kleur uit Den Bosch is Expert in GroeiMarketing en Marketingplannen voor ZZP & MKB. Zij helpt als coach of adviseur jouw bedrijf naar meer succes. Juliette heeft ruime ervaring als ondernemer en marketeer; van een kort advies met krabbels op een servet tot internationale miljoenenplannen. Zij voelt zich het beste thuis bij ondernemers en professionals uit de zakelijke dienstverlening die ambitieus, gedreven en doelgericht zijn én hun mouwen op willen stropen.