NieuwsbriefSchrijf je hier in


Blogs & Tips Online Marketing

Dit is mijn Blog Online Marketing, vol met Briljante Blogs en Turbo Tips die jou verder helpen. Wil je niets missen? En deze Blogs, Tip en Secret Deals voortaan direct in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn gratis  nieuwsbrief. Ik zie je zo aan de andere kant!    

Magneet Marketing – wees woest aantrekkelijk

Door Juliette van den Hurk over in augustus 2018

Word woest aantrekkelijk voor je klant zodat deze op je af komt om je te leren kennen, volgen en iets met je wil gaan doen met Magneet Marketing. Lees hier 10 praktische tips.     LEES MEER...


Laat je Bedrijf GROEIEN in de Zomer!

Door Juliette van den Hurk over Business Coaching, Groei van Onderneming, Marketing in juli 2018

In de eerste jaren van mijn eigen ondernemerschap werd ik totaal door verrast door de zomer. Waar was iedereen? Wat te doen met de tijd die ik over had? En mijn omzet, waar was mijn omzet?     LEES MEER...


Een NEE, wat doe je ermee? – Tip

Door Juliette van den Hurk over in juni 2018

Wist je dat een 'Nee' tegen je offerte of aanbod vaak iets anders betekent? Het is vaak geen echte 'nee' maar gaat over bezwaren, waar je vooraf al over na kunt denken. Om deze te pareren of in je marketing te gebruiken.    LEES MEER...


Persoonlijke Marketing – Blog

Door Juliette van den Hurk over in juni 2018

Met Persoonlijke Marketing laat je jezelf zien en maak je je bedrijf persoonlijk. Per slot van rekening is je klant ook maar een persoon die graag zaken doet met een andere persoon.    LEES MEER...


Jouw Ultieme Koers naar Online Succes – Blog

Door Juliette van den Hurk over #marketing #onlinemarketing in april 2018

Ook ik als marketeer stelde mezelf op een gegeven moment de vraag: ‘Hoe laat ik mijn bedrijf groeien? En hoe kom ik makkelijker aan meer klanten en omzet?’ En alsof het zo moest zijn, zei iemand op een dag tegen mij: ‘Maar jij weet toch wel hoe marketing werkt?’ En opeens wist ik wat ik te doen had, het antwoord zat ‘m in marketing!    LEES MEER...


Schrijven met ‘Schrijfriedeltjes’! – Blog

Door Juliette van den Hurk over Communicatie, schrijven voor internet in februari 2018

Goed schrijven, op een manier die aanspreekt, de lezer tot actie aanzet en jouw boodschap overbrengt, is een kwestie van oefenen en doen. Maar ook van de juiste vormen en riedeltjes kennen. Ik geef je twee 'schrijfriedeltjes'. Probeer deze eens uit!     LEES MEER...


SEO Tips – Schrijven voor Google – Blog

Door Juliette van den Hurk over Copywriting, SEO, SEO Copywriting, Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachineoptimalisatie SEO in januari 2018
schrijven google

Schrijf jij wel eens teksten voor een website? En wil je dat jouw website of die van jouw klanten door deze teksten ook beter in Google gevonden wordt? Leer dan nu SEO Schrijven voor Internet ofwel Zoekmachine Optimalisatie webteksten schrijven. Ik help je in dit artikel op weg met zes SEO TIPS!    LEES MEER...


3 Mega Marketing Trends in 2018! – Blog

Door Juliette van den Hurk over #marketing #marketingtrends in december 2017

In marketingland zijn altijd nieuwe dingen gaande. Soms heel veel zelfs. Ik kan me voorstellen dat je niet al die trends kunt bijhouden. Lees daarom dit blog met de beste 3 tips van de 3 Marketing Trends voor 2018. Dan ben je weer in een marketing-mum op de hoogte!    LEES MEER...


Wat is goud waard in jouw business? – Blog

Door Juliette van den Hurk over community, E-zine, nieuwsbrief, Online Marketing in november 2017

Weet jij wat goud waard is in jouw business? Heb je je dat wel eens afgevraagd? Bij mij is dat zonder twijfel mijn lijst ofwel mijn community. Lees hier hoe en wat.    LEES MEER...


Meer klanten en omzet met Bloggen! – Blog

Door Juliette van den Hurk over in mei 2017
Bloggen voor Betere Business

Waarschijnlijk blog je om waarde weg te geven, te laten zien waar jij goed in bent, beter vindbaar en zichtbaar te zijn en je ideale klant verder te helpen. Maar vooral ook omdat je in the end natuurlijk meer klanten en omzet wilt. Toch?     LEES MEER...