NieuwsbriefSchrijf je hier in


Blogs & Tips over Marketing & Ondernemen

Hieronder lees je al mijn Blogs en Tips over Marketing & Ondernemen. Ik wens je veel leesplezier en wijsheid! Wil je niets missen? En mijn Blogs, Tips en Secret Deals direct in jouw inbox ontvangen? En kans maken op een Gratis Marketing Groei Gesprek? Schrijf je dan in voor mijn gratis  nieuwsbrief.    

Dít was een keerpunt en wijze ondernemersles

Door Juliette van den Hurk over #keerpunt #marketing #marketingplan in november 2019

Dit is mijn meest persoonlijke blog ooit. Over een van mijn belangrijkste keerpunten in mijn bedrijf. Pijnlijk, maar leerzaam. Lees je mee?     LEES MEER...


De 7 meest gemaakte fouten bij een marketing jaarplan

Door Juliette van den Hurk over #marketing #jaarplan #zzp #mkb #marketingplan in oktober 2019

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een marketing jaarplan is, ja ook voor jouw bedrijf. Met een praktisch en doordacht marketing jaarplan maak je van 2020 jouw beste ondernemersjaar ever! Maar behoud je voor deze 7 meest gemaakte fouten. Geloof me, deze wil je echt niet maken :). Dus pak je plan en een rode pen erbij en doe hier direct je voordeel mee.    LEES MEER...


Over bloggen gesproken; mijn trillende vinger

Door Juliette van den Hurk over in augustus 2019

Waarschijnlijk blog je om waarde weg te geven, te laten zien waar jij goed in bent, beter vindbaar en zichtbaar te zijn en je ideale klant verder te helpen. Maar vooral ook omdat je in the end natuurlijk meer klanten en omzet wilt. Toch?     LEES MEER...


Een belangrijke stap voor je als ondernemer

Door Juliette van den Hurk over #marketing #mkb #zzp #marketingplan in augustus 2019

Je hebt té veel potentie en passie om maar van alles wat te blijven doen. En van links naar rechts te gaan. Gun je bedrijf een marketingplan en stap voor stap werk aan je doelen en dromen!    LEES MEER...


Laat je Bedrijf GROEIEN in de Zomer!

Door Juliette van den Hurk over #zomergroei #marketing #zzp #mkb in juli 2019

In de eerste jaren van mijn eigen ondernemerschap werd ik totaal door verrast door de zomer. Waar was iedereen? Wat te doen met de tijd die ik over had? En mijn omzet, waar was mijn omzet?     LEES MEER...


Sales en waarom je klant niet koopt

Door Juliette van den Hurk over #kijkenkijkenennietkopen, Marketing, Sales in juni 2019

Hoe kan het toch? Je hebt een goed doordacht aanbod. Besteedt tijd aan je zichtbaarheid en netwerkt je drie slagen in de rondte, maar toch blijf je te weinig omzet en klanten houden. Lees hier 7 slimme weetjes over niet-kopen en doe er je voordeel mee.    LEES MEER...


Wat is jouw onderscheidend vermogen?

Door Juliette van den Hurk over concurrentie, Concurrentievoordeel, Marketing, Ondernemen, Onderscheiden in mei 2019

Wat je vooral wilt met je bedrijf is - op een bij jou passende manier - opvallen. Zodat jouw ideale klant je opmerkt. En ziet dat je een aanbod hebt, wat hij net zocht en heel goed bij hem past. Bingo! Concullega’s? Die spelen dan geen rol meer. Hoe je dit doet? Ik geef je 7 waardevolle tips!    LEES MEER...


Hashtags; 10 handige tips

Door Juliette van den Hurk over Hashtags, Online Marketing, Social Media in maart 2019
Social Media en hashtags

# Hashtags #. Je kunt er meer mee bereiken als je ze goed gebruikt bij je berichten. Maar hoe zat dat ook alweer? Op welke manier gebruik je ze? Tijd voor een opfrisser in # hashtags!    LEES MEER...


Sneller nieuwe klanten met gratis testimonials

Door Juliette van den Hurk over Marketing, Sales, Testimonials in februari 2019

Een testimonial geeft blijk van jouw betrouwbaarheid en vakmanschap. Hiermee laat je je (potentiële) klanten zien dat je werk gewaardeerd wordt en om welke redenen. Maar hoe krijg je testimonials die in jouw voordeel werken? En wat is slim om ermee te doen?    LEES MEER...


Welke ondernemersvrijheid vind jij belangrijk?

Door Juliette van den Hurk over jaarplanning, Marketing, ondernemersvrijheid in januari 2019

Weet jij nog waarom je ondernemer bent geworden? Vrijheid? Zo ook voor mij, en iedere keer als deze vraag gesteld werd, stak ik dan ook enthousiast mijn hand in de lucht. Totdat ik er achter kwam dat ik helemaal niet goed wist wat die ondernemersvrijheid dan voor mij inhield.     LEES MEER...