NieuwsbriefSchrijf je hier in


Blog Online Marketing

Dit is mijn Blog Online Marketing. Hier publiceer ik enkele van mijn artikelen.     Ik schrijf maandelijks nieuwe artikelen die je samen met mijn Tips en Secret Deals direct in je inbox kunt ontvangen. Schrijf je hier in voor mijn gratis nieuwsbrief!

Zomertips

Door Juliette van den Hurk over Business Coaching, Ondernemen in juli 2017
Hangmat

In de zomer leef ik mijn leven nét wat anders, ik vertel je graag wat ik dan doe in mijn Zomertips - Tip 13 = leuk en Tip 14 = goed.     LEES MEER...


Bloggen met meer Omzet en Klanten!

Door Juliette van den Hurk over in mei 2017
Bloggen voor Betere Business

Zoals hierboven al sblog je waarschijnlijk om waarde weg te geven, te laten zien waar jij goed in bent, beter vindbaar en zichtbaar te zijn en je ideale klant verder te helpen. Maar vooral ook omdat je in the end natuurlijk meer klanten en omzet wilt. Toch?    LEES MEER...


SEO Tips – Schrijven voor Google

schrijven google

Schrijf jij wel eens teksten voor een website? En wil je dat jouw website of die van jouw klanten door deze teksten ook beter in Google gevonden wordt? Leer dan nu SEO Schrijven voor Internet ofwel Zoekmachine Optimalisatie webteksten schrijven. Ik help je in dit artikel op weg met zes SEO TIPS!    LEES MEER...


Boekentips voor december; tip 5 is mijn favoriet!

Door Juliette van den Hurk over boeken, marketingboeken in december 2015
Christmas

Zin om te lezen deze decembermaand? Hierbij mijn boekentips. Tip 5 is mijn favoriet tip en ik verheug me enorm op het lezen van het boek van Tip 6!     LEES MEER...


Wat is goud waard in jouw business?

Door Juliette van den Hurk over community, E-zine, nieuwsbrief, Online Marketing in november 2015
Wat is goud waard in jouw business

Weet jij wat goud waard is in jouw business? Heb je je dat wel eens afgevraagd? Bij mij is dat zonder twijfel mijn lijst ofwel mijn community. Lees hier hoe en wat.    LEES MEER...


Schrijven moeilijk? Niet met deze ‘Schrijfriedeltjes’!

Door Juliette van den Hurk over Communicatie, schrijven voor internet in maart 2015
Schrijven moeilijk?

Goed schrijven, op een manier die aanspreekt, de lezer tot actie aanzet en jouw boodschap overbrengt, is een kwestie van oefenen en doen. Maar ook van de juiste vormen en riedeltjes kennen. Ik geef je twee 'schrijfriedeltjes'. Probeer deze eens uit!     LEES MEER...


Stof jouw marketing af met de 4 C’s!

Door Juliette van den Hurk over Marketing, Nieuwe Marketing in november 2014
Nieuwe marketing

Je kent vast wel de 4P's van Marketing: Prijs, Product, Promotie en Plaats. Niets mis mee. Maar tijden veranderen en zo ook marketing. Stof daarom je marketing eens af. En maak deze moderner én klantvriendelijker tegelijkertijd (twee vliegen in een klap) met de 4C's!     LEES MEER...