NieuwsbriefSchrijf je hier in


Blogs & Tips over Marketing & Ondernemen

Hieronder lees je al mijn Blogs en Tips over Marketing & Ondernemen. Ik wens je veel leesplezier en wijsheid! Wil je niets missen? En mijn Blogs, Tips en Secret Deals direct in jouw inbox ontvangen? En kans maken op een Gratis Marketing Groei Gesprek? Schrijf je dan in voor mijn gratis  nieuwsbrief.    

Hoe nu verder in deze woelige tijd?

Door Juliette van den Hurk over #marketing #marketingplan in maart 2020

Goh, even wennen zo te leven en ondernemen in een andere Corona-werkelijkheid vind je niet? Ik ben er nog redelijk rustig onder, maar was ook zeker even in de war kan ik je zeggen. Dacht meteen in zwarte scenario’s en aan dingen anders gaan doen. Ik had de boel al bijna omgegooid totdat ik mezelf toesprak en zei: “Ok Juliette rustig, stick to your plan?”    LEES MEER...


Waarom een marketingplan super belangrijk is

Door Juliette van den Hurk over #marketing #marketingplan in maart 2020

Hij had nog maar weinig klanten. Toen ik hem vroeg wat hij dan deed om aan klanten te komen, wat zijn marketingplan was, biechtte hij op dat hij geen marketingplan had...    LEES MEER...


Schrijven als een expert

schrijven als een expert

Heb je iets unieks te brengen? Exclusieve ervaring, waardevolle kennis of een bijzondere manier van werken? Profileer je dan ook zo; als een expert. Maar hoe doe je dit? Hoe zet je bijvoorbeeld je schrijfwerk in om je expertisestatus te versterken? Hieronder geef ik je 3 waardevolle tips.     LEES MEER...


Jouw 5 topprioriteiten als ondernemer

Door Juliette van den Hurk over #marketing #zzp #mkb #marketingplan #prioriteiten in februari 2020

Als ondernemer heb je vele taken en rollen tegenover veel uitdagingen en kansen. Daarbij is het belangrijk dat snel handelt en de juiste keuzes maakt. Dit kan best wel eens lastig zijn, ik weet het ;). Maar ook jij weet dat er altijd een paar zaken zijn die écht top prioriteit hebben. En al zijn deze overal anders, ik weet zeker dat deze 5 ook op jouw bedrijf van toepassing zijn. Doe er je voordeel mee!    LEES MEER...


Dít was een keerpunt en wijze ondernemersles

Door Juliette van den Hurk over #keerpunt #marketing #marketingplan in november 2019

Dit is mijn meest persoonlijke blog ooit. Over een van mijn belangrijkste keerpunten in mijn bedrijf. Pijnlijk, maar leerzaam. Lees je mee?     LEES MEER...


De 7 meest gemaakte fouten bij een marketing jaarplan

Door Juliette van den Hurk over #marketing #jaarplan #zzp #mkb #marketingplan in oktober 2019

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een marketing jaarplan is, ja ook voor jouw bedrijf. Met een praktisch en doordacht marketing jaarplan maak je van 2020 jouw beste ondernemersjaar ever! Maar behoed je voor deze 7 meest gemaakte fouten. Geloof me, deze wil je echt niet maken :). Dus pak je plan en een rode pen erbij en doe hier direct je voordeel mee.    LEES MEER...


Over bloggen gesproken; mijn trillende vinger

Door Juliette van den Hurk over in augustus 2019

Waarschijnlijk blog je om waarde weg te geven, te laten zien waar jij goed in bent, beter vindbaar en zichtbaar te zijn en je ideale klant verder te helpen. Maar vooral ook omdat je in the end natuurlijk meer klanten en omzet wilt. Toch?     LEES MEER...


Een belangrijke stap voor je als ondernemer

Door Juliette van den Hurk over #marketing #mkb #zzp #marketingplan in augustus 2019

Je hebt té veel potentie en passie om maar van alles wat te blijven doen. En van links naar rechts te gaan. Gun je bedrijf een marketingplan en stap voor stap werk aan je doelen en dromen!    LEES MEER...


Laat je Bedrijf GROEIEN in de Zomer!

Door Juliette van den Hurk over #zomergroei #marketing #zzp #mkb in juli 2019

In de eerste jaren van mijn eigen ondernemerschap werd ik totaal door verrast door de zomer. Waar was iedereen? Wat te doen met de tijd die ik over had? En mijn omzet, waar was mijn omzet?     LEES MEER...


Sales en waarom je klant niet koopt

Door Juliette van den Hurk over #kijkenkijkenennietkopen, Marketing, Sales in juni 2019

Hoe kan het toch? Je hebt een goed doordacht aanbod. Besteedt tijd aan je zichtbaarheid en netwerkt je drie slagen in de rondte, maar toch blijf je te weinig omzet en klanten houden. Lees hier 7 slimme weetjes over niet-kopen en doe er je voordeel mee.    LEES MEER...