NieuwsbriefSchrijf je hier in


Blog Online Marketing

Dit is mijn Blog Online Marketing. Hier publiceer ik enkele van mijn artikelen.     Ik schrijf maandelijks nieuwe artikelen die je samen met mijn Tips en Secret Deals direct in je inbox kunt ontvangen. Schrijf je hier in voor mijn gratis nieuwsbrief!

Jouw Ultieme Koers naar Online Succes

Door Juliette van den Hurk over #marketing #onlinemarketing in april 2018
social-media

Ook ik als marketeer stelde mezelf op een gegeven moment de vraag: ‘Hoe laat ik mijn bedrijf groeien? En hoe kom ik makkelijker aan meer klanten en omzet?’ En alsof het zo moest zijn, zei iemand op een dag tegen mij: ‘Maar jij weet toch wel hoe marketing werkt?’ En opeens wist ik wat ik te doen had, het antwoord zat ‘m in marketing!    LEES MEER...


Schrijven moeilijk? Niet met deze ‘Schrijfriedeltjes’!

Door Juliette van den Hurk over Communicatie, schrijven voor internet in februari 2018
Schrijven moeilijk?

Goed schrijven, op een manier die aanspreekt, de lezer tot actie aanzet en jouw boodschap overbrengt, is een kwestie van oefenen en doen. Maar ook van de juiste vormen en riedeltjes kennen. Ik geef je twee 'schrijfriedeltjes'. Probeer deze eens uit!     LEES MEER...


SEO Tips – Schrijven voor Google

Door Juliette van den Hurk over Copywriting, SEO, SEO Copywriting, Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachineoptimalisatie SEO in januari 2018
schrijven google

Schrijf jij wel eens teksten voor een website? En wil je dat jouw website of die van jouw klanten door deze teksten ook beter in Google gevonden wordt? Leer dan nu SEO Schrijven voor Internet ofwel Zoekmachine Optimalisatie webteksten schrijven. Ik help je in dit artikel op weg met zes SEO TIPS!    LEES MEER...


3 Mega Marketing Trends in 2018!

Door Juliette van den Hurk over #marketing #marketingtrends in december 2017
marketing trend picture

In marketingland zijn altijd nieuwe dingen gaande. Soms heel veel zelfs. Ik kan me voorstellen dat je niet al die trends kunt bijhouden. Lees daarom dit blog met de beste 3 tips van de 3 Marketing Trends voor 2018. Dan ben je weer in een marketing-mum op de hoogte!    LEES MEER...


Wat is goud waard in jouw business?

Door Juliette van den Hurk over community, E-zine, nieuwsbrief, Online Marketing in november 2017
Wat is goud waard in jouw business

Weet jij wat goud waard is in jouw business? Heb je je dat wel eens afgevraagd? Bij mij is dat zonder twijfel mijn lijst ofwel mijn community. Lees hier hoe en wat.    LEES MEER...


Zomertips

Door Juliette van den Hurk over Business Coaching, Ondernemen in juli 2017
Hangmat

In de zomer leef ik mijn leven nét wat anders, ik vertel je graag wat ik dan doe in mijn Zomertips - Tip 13 = leuk en Tip 14 = goed.     LEES MEER...


Bloggen met meer Omzet en Klanten!

Door Juliette van den Hurk over in mei 2017
Bloggen voor Betere Business

Zoals hierboven al sblog je waarschijnlijk om waarde weg te geven, te laten zien waar jij goed in bent, beter vindbaar en zichtbaar te zijn en je ideale klant verder te helpen. Maar vooral ook omdat je in the end natuurlijk meer klanten en omzet wilt. Toch?    LEES MEER...